Kezdjük az októbert egy jó kis borzongással: íme pár igaz történetet kísértetjárta kollégiumokról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ma este tuti nem alszol! Íme 8+1 igaz történet kísértetjárta kollégiumokról – I. rész
2017. október 01. 14:16
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Mi a jó francnak kellett kitenni fő képnek az ördögűzős csajt??? Sokáig remalmaim voltak miatta erre hirtelen feljövök starityre és ez fogad. Kisebb szívroham kerülgetett! Ez most nagyon felcseszett!
2017. október 01. 14:27
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Ezt el is hiszi valaki?
2017. október 01. 14:37
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Érdekes cikk lett, többször kirázott a hideg. Én nagyon hiszek az ilyenekben. Velem is előfordult már jó párszor, hogy arra ébredtem, valaki csoszog a szőnyegen, sőt láttam már emberalakot is ülni a széken, de nem volt ott senki.
2017. október 01. 14:38
Én imádom a horrort, főleg a természetfeletti történeteket, és lehet ez azért van, mert már túl sok ilyet láttam/olvastam, de valahogy úgy érzem, ezek túlságosan is filmbeillőek, semmiképpen sem igaziak. Talán csak az utolsóra mondanám, hogy tényleg lehetett egy jó megérzése a csajszinak.
2017. október 01. 14:41
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline |
Régen az unokanővérem mindig vette a Bravo újságot, sokszor forgatom, és mindig volt egy olyan oldal, ahol a sztárok meséltek arról, hogy milyen vicces kalandokat éltek át, hogy milyen viccesen megtréfálták őket a barátaik.
Nagyon szerettem ezeket a kis cikkeket, jókat nevettem rajta, aztán ahogy egymás után olvastam őket, elkezdtek ismétlődni a sztorik, csak egy másik sztár "szájába" adták a meséket, csak ez ugye nem tűnhetett fel senkinek, mert hónapok vagy évek teltek el a kiadványok között. akkor jöttem rá, hogy milyen kis gagyi újság ez a Bravo xDXDXDXDXDXDxD
Pontosan ezt érzem ennél a cikknél is, hogy valaki kitalálta az egészet, de semmi több, ahogy korábban az "idiótákkal randiztam" cikkben.
Mellesleg ezeknél a sztoriknál, a scobydoo részei is ijesztőbbek XDDDDD
Nagyon szerettem ezeket a kis cikkeket, jókat nevettem rajta, aztán ahogy egymás után olvastam őket, elkezdtek ismétlődni a sztorik, csak egy másik sztár "szájába" adták a meséket, csak ez ugye nem tűnhetett fel senkinek, mert hónapok vagy évek teltek el a kiadványok között. akkor jöttem rá, hogy milyen kis gagyi újság ez a Bravo xDXDXDXDXDXDxD
Pontosan ezt érzem ennél a cikknél is, hogy valaki kitalálta az egészet, de semmi több, ahogy korábban az "idiótákkal randiztam" cikkben.
Mellesleg ezeknél a sztoriknál, a scobydoo részei is ijesztőbbek XDDDDD
2017. október 01. 14:42
Hát, mindenki tudja hogyha szellem van a közelben és van nálad só meg vas, akkor nem kell aggódnod[ha jók a reflexeid persze]. Másnap meg elmész a temetőbe és elégeted a szellem csontjait Bocs, túl sok volt a Supernatural :"D
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. október 01. 15:20
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Ilyeneket én is ki tudok találni, sőt jobbakat is
2017. október 01. 15:30
Ezeknek több, mint a fele kamu és szerintem nem is ijesztőek.
2017. október 01. 16:24
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Na, azt hittem valami érdekes cikk lesz, erre totál nagy kamu az egész :/ Pedig én nem vagyok szkeptikus egyáltalán. Viszont az utolsó történetecske érdekes.
2017. október 01. 16:30
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Nekem nem lesznek tőle álmatlan éjszakáim. :'D
Ezekért még Sam és Dean-nek se érdemes felkelni.
Ezekért még Sam és Dean-nek se érdemes felkelni.
2017. október 01. 16:54
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline |
Nekem ennél sokkal ijesztőbb, a valóságban is megélt kórházi horrorsztorijaim vannak. Mert ha valahol tényleg, akkor egy kórházi esti műszakban ott tényleg történnek bizarr és néha horrorisztikus dolgok.
2017. október 01. 17:01
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline |
Esküszöm a második kép ijesztőbb mint ezek a kitalációk... Bár az utolsó sztori nagyon érdekes.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.