Starity

#Szavazás! Nem éppen a legízlésesebb összeállítását mutatta meg Demi Lovato

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 22. 00:15 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Megosztotta az embereket a Sorry Not Sorry énekesnőjének legújabb két outfitje.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. október 22. 01:28 #2
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Nem látom a problémát???
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2017. október 22. 04:45 #3
- törölt felhasználó -    
Off: Újabb világméretű probléma, ami csak itt Starytin van jelen, hasonlóan Taylor Swift ""terhességéhez"" rohog.gif Ha már az előző cikkekhez nem érkezett túl sok komment, hátha majd ehhez, ahol lehet szidni a külsejét.

1. Igazán belehetett volna szúrni a 3. szettet is (istennő) és csupán pár kattintás lett volna utána járni annak is, hogy Luis Fonsi-val közös spanyol duettjének a klipjét forgatták. Nem tudom, ez valahogy érdekesebb infó, mint arról szavazgatni, ki mit vesz fel. Még mindig itt tartunk 2017-ben. Gááááz... (Arról már nem is beszélve, hogy szintén ezen a napon elért az 1. helyre a Sorry Not Sorry az amerikai Pop Rádió Top 40-es listáján, de persze bocsánat ezek mind eltörpülnek a "megosztó" outfitek mellett. pardon.gif)

2. Az álom duett pedig nagy valószínűséggel Christina Aguilera.
2 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel, Szandi0820
2017. október 22. 08:22 #4
- törölt felhasználó -    
Első ránézésre Halloween-i kosztüm. pardon.gif
De, ahogy az előttem szólók is írták, nem fog több hozzászólás jönni és én sem látom hol itt a probléma? rohog.gif
Légyszi írjatok minden Instagram képéről valami f*szságot. omg.gif
S ahogy Demi is írta Nightingale dalában:
"I never see the forest for the trees."
2017. október 22. 09:01 #5
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
Hozzászólás: 447
Azonosító: 154155
Szandiii_1992: whoa, köszönöm a sok infót!! Ha már a staritynnem tudom meg őket, legalább a komment szekció aktív smileeee.gif Kéne cikkeket írnod Demiről, hiszen elég jól informált vagy, plusz, akkor nem csak ilyenek jelennének meg smileeee.gif
2017. október 22. 09:09 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nomiii @ 2017.10.22. 09:01)
Szandiii_1992: whoa, köszönöm a sok infót!! Ha már a staritynnem tudom meg őket, legalább a komment szekció aktív smileeee.gif Kéne cikkeket írnod Demiről, hiszen elég jól informált vagy, plusz, akkor nem csak ilyenek jelennének meg smileeee.gif

Aranyos vagy. smileeee.gif Régen imádtam írni, volt, hogy napi szinten tettem - ahogy ezt az a 226 megírt cikk is mutatja - de ahogy elkezdtek megváltozni a dolgok, úgy sajnos az én lelkesedésem is alábbhagyott, így örülök, ha havonta egyszer rátudom szánni magam. smileeee.gif
2017. október 22. 09:26 #7
thelittlevaleska
thelittlevaleska
új tag
Hozzászólás: 58
Azonosító: 263693
Én azt nem értem,hogy a filmjében sajnaltatja magát akkor instan miért illegeti(gondolok a harmadik képre). Én régen nagyon Demi fan voltam de amit csinal mostanaban az nekem nem jön be
2017. október 22. 10:11 #8
Dreamchibi
Dreamchibi

StátuszNo one going to stand in my way!
Hozzászólás: 784
Azonosító: 193823
Nincs semmi probléma, ha kurtizánnak akart kinézni. Elég szomorú hogy ez a divat mostanság. sad.gif hiányzik a régi ő.
2017. október 22. 11:07 #9
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Az első nem rossz csak a fejéről azt a valamit kéne levenni a zöld szerkó bár én nem venném fel de az is jól áll neki
2017. október 22. 11:26 #10
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (Szandiii_1992 @ 2017.10.22. 04:45)
Off: Újabb világméretű probléma, ami csak itt Starytin van jelen, hasonlóan Taylor Swift ""terhességéhez"" rohog.gif Ha már az előző cikkekhez nem érkezett túl sok komment, hátha majd ehhez, ahol lehet szidni a külsejét. 
1. Igazán belehetett volna szúrni a 3. szettet is (istennő) és csupán pár kattintás lett volna utána járni annak is, hogy Luis Fonsi-val közös spanyol duettjének a klipjét forgatták. Nem tudom, ez valahogy érdekesebb infó, mint arról szavazgatni, ki mit vesz fel. Még mindig itt tartunk 2017-ben. Gááááz... (Arról már nem is beszélve, hogy szintén ezen a napon elért az 1. helyre a Sorry Not Sorry az amerikai Pop Rádió Top 40-es listáján, de persze bocsánat ezek mind eltörpülnek a "megosztó" outfitek mellett. pardon.gif)
2. Az álom duett pedig nagy valószínűséggel Christina Aguilera.

Pontosan ugyanezt akartam leírni. meghajolo.gif Valóban nem a legízlésesebb ruhák, amiket felvett, de egy klippet forgatnak, kitudja milyen koncepcióval, szóval efelett igazán szemethúnyhatunk.
A Luis duett pedig még mindig túl szép, hogy igaz legyen. rohog.gif Valahogy nem akarom elhinni, annak ellenére, hogy mindketten kiposztolták a készülödés folyamatát, ugyanabban az időpontban, és ugyanabban az öltözőben, illetve Fonsi kirakott egy képet a forgatásról, Demi pedig kommentelt.
2017. október 22. 11:42 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.10.22. 11:26)
Pontosan ugyanezt akartam leírni. meghajolo.gif Valóban nem a legízlésesebb ruhák, amiket felvett, de egy klippet forgatnak, kitudja milyen koncepcióval, szóval efelett igazán szemethúnyhatunk. 
A Luis duett pedig még mindig túl szép, hogy igaz legyen.  rohog.gif Valahogy nem akarom elhinni, annak ellenére, hogy mindketten kiposztolták a készülödés folyamatát, ugyanabban az időpontban, és ugyanabban az öltözőben, illetve Fonsi kirakott egy képet a forgatásról, Demi pedig kommentelt.

És Fonsi is ott hagyott egy "Na mizu Demi" mondatocskát Demi képe alatt, imádják húzni a rajongók agyát. rohog.gif Meg előtte egy csajszi, aki a forgatáson segédkezett elszólta magát, miután erre rájött gyors törölte a tweetet, de hát ugye addigra már késő volt szegénynek. rohog.gif Sosem hittem volna, hogy ők egyszer együtt fognak dolgozni. wub.gif Remélem a Despacitóhoz hasonlóan agyon fogják nyomatni a rádiók. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel
2017. október 22. 11:43 #12
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
Hozzászólás: 275
Azonosító: 259123
Miért kell ennyire foglalkozni azzal hogy ki milyen képet tesz ki?
2017. október 22. 14:19 #13
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
woah hát én teljesen bepirultam mikor láttam a storyját.. smileeee.gif szerintem itt nincs probléma.. Demi nagyon dögös és büszke vagyok rá smileeee.gif Szandiii_1992, helyes dolgokat mondasz tongue.gif
2017. október 22. 15:38 #14
Yuri Stylinson
Yuri Stylinson
visszatérő vendég

Státuszshe's a nasty one
Hozzászólás: 199
Csatolások: 3
Azonosító: 266027
Most lehet hogy en leszek itt a konzervativ pocs, aki itt papol az illemrol meg mindenrol, de legyen. Kerdem en, miert kell kitenni a 3 masik normalisabb kep melle egy olyat, ahol feltett lábakkal meccharisnyaban ulve egy kurtizanhoz illo kepet keszit? Miert kell ilye fotozni, ha alapbol lathatnank a videoban? Miert nem volt eleg az a harom masik kep? Tenyleg ennyrie elszexualizalodik a vilag?! Csodalatos, Demi volt az utolso, akibol ilyet kineztem volna... Ez egyaltalan nem nevezheto izlesesnek. Max kedvez a ferfiaknak.
2017. október 22. 16:00 #15
Eszter158
Eszter158
visszatérő vendég

Státusz"Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz."-Harry Styles.
Hozzászólás: 413
Azonosító: 223981
Szerintem jól áll neki mindkettő smileeee.gif
2017. október 22. 20:48 #16
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Tényleg igaz, hogy a Staritynak romlik a minősége... tesztelős cikkek hogy melyik sztárra hasonlítasz? Most komolyan? .... Clickbait-es címek, meg most is azon van a hangsúly mi van rajta, de a többi komoly projektje meg már érdektelen...
Oké hogy bárki írhat cikket, na de ennyire? Kik szerkesztik ezt az oldalt? 12 évesek??
1 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel
2017. október 22. 21:54 #17
Nilla
Nilla
visszatérő vendég

StátuszLove is a serial killer, we're all just innocent victims.
Hozzászólás: 107
Azonosító: 267413
Szerintem szíve joga mit vesz fel.
2017. október 23. 08:31 #18
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nekem mindegy, ki mit hord, demivel inkabb az a baj, hogy nem az alakjahoz megfeleloen oltozkodik...biztos sokaig tartott, mire begyurte az uszogumijat a hosszitott dereku bugyi vagy mi ala xd bar oszinten, mindket cucc baromi ronda. az viszont igaz, hogy a cikk hirerteke a nullaval egyenlo.
2017. október 23. 10:12 #19
Lanella
Lanella
ʚ♡ɞ

Státuszyeh shuhua ..
Hozzászólás: 1022
Azonosító: 255197
a második nem is olyan rossz szerintem. smileeee.gif
2017. október 23. 12:17 #20
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Mint ahogy azt már előttem is írták, csak lejjebb kellene görgetni: KLIPPET FORGAT LUIS FONSIVAL. (Remélem jól látható már így.)
Ez egyáltalán nem az ő stílusa, de szerintem baromi dögös így is és semmi durva nincs a képekben, nem villantott, csak megmutatta dögös alakját! wink.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok