Megosztotta az embereket a Sorry Not Sorry énekesnőjének legújabb két outfitje.
A teljes cikkhez kattints ide!
#Szavazás! Nem éppen a legízlésesebb összeállítását mutatta meg Demi Lovato
2017. október 22. 01:28
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Nem látom a problémát???
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. október 22. 04:45
Off: Újabb világméretű probléma, ami csak itt Starytin van jelen, hasonlóan Taylor Swift ""terhességéhez"" Ha már az előző cikkekhez nem érkezett túl sok komment, hátha majd ehhez, ahol lehet szidni a külsejét.
1. Igazán belehetett volna szúrni a 3. szettet is (istennő) és csupán pár kattintás lett volna utána járni annak is, hogy Luis Fonsi-val közös spanyol duettjének a klipjét forgatták. Nem tudom, ez valahogy érdekesebb infó, mint arról szavazgatni, ki mit vesz fel. Még mindig itt tartunk 2017-ben. Gááááz... (Arról már nem is beszélve, hogy szintén ezen a napon elért az 1. helyre a Sorry Not Sorry az amerikai Pop Rádió Top 40-es listáján, de persze bocsánat ezek mind eltörpülnek a "megosztó" outfitek mellett. )
2. Az álom duett pedig nagy valószínűséggel Christina Aguilera.
1. Igazán belehetett volna szúrni a 3. szettet is (istennő) és csupán pár kattintás lett volna utána járni annak is, hogy Luis Fonsi-val közös spanyol duettjének a klipjét forgatták. Nem tudom, ez valahogy érdekesebb infó, mint arról szavazgatni, ki mit vesz fel. Még mindig itt tartunk 2017-ben. Gááááz... (Arról már nem is beszélve, hogy szintén ezen a napon elért az 1. helyre a Sorry Not Sorry az amerikai Pop Rádió Top 40-es listáján, de persze bocsánat ezek mind eltörpülnek a "megosztó" outfitek mellett. )
2 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel,
Szandi0820
2017. október 22. 08:22
Első ránézésre Halloween-i kosztüm.
De, ahogy az előttem szólók is írták, nem fog több hozzászólás jönni és én sem látom hol itt a probléma?
Légyszi írjatok minden Instagram képéről valami f*szságot.
S ahogy Demi is írta Nightingale dalában:
"I never see the forest for the trees."
De, ahogy az előttem szólók is írták, nem fog több hozzászólás jönni és én sem látom hol itt a probléma?
Légyszi írjatok minden Instagram képéről valami f*szságot.
S ahogy Demi is írta Nightingale dalában:
"I never see the forest for the trees."
2017. október 22. 09:01
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
Szandiii_1992: whoa, köszönöm a sok infót!! Ha már a staritynnem tudom meg őket, legalább a komment szekció aktív Kéne cikkeket írnod Demiről, hiszen elég jól informált vagy, plusz, akkor nem csak ilyenek jelennének meg
2017. október 22. 09:09
Idézet (Nomiii @ 2017.10.22. 09:01)
Szandiii_1992: whoa, köszönöm a sok infót!! Ha már a staritynnem tudom meg őket, legalább a komment szekció aktív Kéne cikkeket írnod Demiről, hiszen elég jól informált vagy, plusz, akkor nem csak ilyenek jelennének meg
Aranyos vagy. Régen imádtam írni, volt, hogy napi szinten tettem - ahogy ezt az a 226 megírt cikk is mutatja - de ahogy elkezdtek megváltozni a dolgok, úgy sajnos az én lelkesedésem is alábbhagyott, így örülök, ha havonta egyszer rátudom szánni magam.
2017. október 22. 09:26
thelittlevaleskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 263693 offline |
Én azt nem értem,hogy a filmjében sajnaltatja magát akkor instan miért illegeti(gondolok a harmadik képre). Én régen nagyon Demi fan voltam de amit csinal mostanaban az nekem nem jön be
2017. október 22. 10:11
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Nincs semmi probléma, ha kurtizánnak akart kinézni. Elég szomorú hogy ez a divat mostanság. hiányzik a régi ő.
2017. október 22. 11:26
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Idézet (Szandiii_1992 @ 2017.10.22. 04:45)
Off: Újabb világméretű probléma, ami csak itt Starytin van jelen, hasonlóan Taylor Swift ""terhességéhez"" Ha már az előző cikkekhez nem érkezett túl sok komment, hátha majd ehhez, ahol lehet szidni a külsejét.
Pontosan ugyanezt akartam leírni. Valóban nem a legízlésesebb ruhák, amiket felvett, de egy klippet forgatnak, kitudja milyen koncepcióval, szóval efelett igazán szemethúnyhatunk.
A Luis duett pedig még mindig túl szép, hogy igaz legyen. Valahogy nem akarom elhinni, annak ellenére, hogy mindketten kiposztolták a készülödés folyamatát, ugyanabban az időpontban, és ugyanabban az öltözőben, illetve Fonsi kirakott egy képet a forgatásról, Demi pedig kommentelt.
2017. október 22. 11:42
Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.10.22. 11:26)
Pontosan ugyanezt akartam leírni. Valóban nem a legízlésesebb ruhák, amiket felvett, de egy klippet forgatnak, kitudja milyen koncepcióval, szóval efelett igazán szemethúnyhatunk.
A Luis duett pedig még mindig túl szép, hogy igaz legyen. Valahogy nem akarom elhinni, annak ellenére, hogy mindketten kiposztolták a készülödés folyamatát, ugyanabban az időpontban, és ugyanabban az öltözőben, illetve Fonsi kirakott egy képet a forgatásról, Demi pedig kommentelt.
És Fonsi is ott hagyott egy "Na mizu Demi" mondatocskát Demi képe alatt, imádják húzni a rajongók agyát. Meg előtte egy csajszi, aki a forgatáson segédkezett elszólta magát, miután erre rájött gyors törölte a tweetet, de hát ugye addigra már késő volt szegénynek. Sosem hittem volna, hogy ők egyszer együtt fognak dolgozni. Remélem a Despacitóhoz hasonlóan agyon fogják nyomatni a rádiók.
MissTiniStoessel
2017. október 22. 11:43
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Miért kell ennyire foglalkozni azzal hogy ki milyen képet tesz ki?
2017. október 22. 15:38
Yuri Stylinsonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 3 Azonosító: 266027 offline |
Most lehet hogy en leszek itt a konzervativ pocs, aki itt papol az illemrol meg mindenrol, de legyen. Kerdem en, miert kell kitenni a 3 masik normalisabb kep melle egy olyat, ahol feltett lábakkal meccharisnyaban ulve egy kurtizanhoz illo kepet keszit? Miert kell ilye fotozni, ha alapbol lathatnank a videoban? Miert nem volt eleg az a harom masik kep? Tenyleg ennyrie elszexualizalodik a vilag?! Csodalatos, Demi volt az utolso, akibol ilyet kineztem volna... Ez egyaltalan nem nevezheto izlesesnek. Max kedvez a ferfiaknak.
2017. október 22. 20:48
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Tényleg igaz, hogy a Staritynak romlik a minősége... tesztelős cikkek hogy melyik sztárra hasonlítasz? Most komolyan? .... Clickbait-es címek, meg most is azon van a hangsúly mi van rajta, de a többi komoly projektje meg már érdektelen...
Oké hogy bárki írhat cikket, na de ennyire? Kik szerkesztik ezt az oldalt? 12 évesek??
Oké hogy bárki írhat cikket, na de ennyire? Kik szerkesztik ezt az oldalt? 12 évesek??
MissTiniStoessel
2017. október 23. 08:31
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nekem mindegy, ki mit hord, demivel inkabb az a baj, hogy nem az alakjahoz megfeleloen oltozkodik...biztos sokaig tartott, mire begyurte az uszogumijat a hosszitott dereku bugyi vagy mi ala xd bar oszinten, mindket cucc baromi ronda. az viszont igaz, hogy a cikk hirerteke a nullaval egyenlo.
2017. október 23. 12:17
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Mint ahogy azt már előttem is írták, csak lejjebb kellene görgetni: KLIPPET FORGAT LUIS FONSIVAL. (Remélem jól látható már így.)
Ez egyáltalán nem az ő stílusa, de szerintem baromi dögös így is és semmi durva nincs a képekben, nem villantott, csak megmutatta dögös alakját!
Ez egyáltalán nem az ő stílusa, de szerintem baromi dögös így is és semmi durva nincs a képekben, nem villantott, csak megmutatta dögös alakját!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni