Megmutatta, milyen Nefertiti lenne belőle: íme a VOGUE Arabia címlapja Rihannával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elképesztően gyönyörű a VOGUE Arabia címlapján Rihanna
2017. október 28. 12:07
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Jó képek lettek
2017. október 28. 12:35
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline |
Más is észrevette, hogy milyen rohadt jó formában van Rihanna? Szerintem fogyott egy kicsit, mégis olyan egészségesen, természetesen, formásan vékony. Alapjáraton is egy nagyon magabiztos nőnek tartom, de talán most még annál is magabiztosabb, mint amilyen eddig volt. Ráadásul valahogy olyan felszabadultnak, boldognak tűnik. Nagyon örülök neki
2017. október 28. 14:23
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Igazán gyönyörű a képeken, és nagyon jól áll neki ez a smink, de szerintem az a fejdísz már sok...
Btw, Nefertiti királyné volt, Rihanna mellkasán pedig nem ő van, hanem Ízisz, aki egy istennő volt, Ozirisz felesége.
Btw, Nefertiti királyné volt, Rihanna mellkasán pedig nem ő van, hanem Ízisz, aki egy istennő volt, Ozirisz felesége.
2017. október 28. 14:50
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Diala @ 2017.10.28. 14:23)
Igazán gyönyörű a képeken, és nagyon jól áll neki ez a smink, de szerintem az a fejdísz már sok...
Igen, van neki az is, de a bordáin, ahogy a cikkben írtam, Nefertiti van. google
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.