Starity

Elképesztően gyönyörű a VOGUE Arabia címlapján Rihanna

2017. október 28. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megmutatta, milyen Nefertiti lenne belőle: íme a VOGUE Arabia címlapja Rihannával.

hirdetés

Rihanna a Vogue Arabia novemberi címlapján kacsint vissza a vásárlókra, ráadásul nem is akárhogyan: az egyiptomi királynő, Nefertiti „bőrébe” bújt. Ririnek egyébként már van egy tetoválása az egyiptomi ikonról a bordáin, ám ez az első, hogy jó maga is beöltözött.

Nofertiti (Nofernoferuaton; más átírásban Nefertiti, Nofretete; jelentése: „a szépség megérkezett”) ókori egyiptomi királyné a XVIII. dinasztia idején, Ehnaton fáraó felesége. Mellszobra az ókori egyiptomi művészet egyik legismertebb alkotása. Számos rejtély övezi, sem származásáról, sem haláláról nem tudni pontosat; temetkezési helye nem ismert, múmiáját nem sikerült azonosítani. Feltételezték, hogy azonos a Nofernoferuaton vagy a Szemenhkaré nevű társuralkodóval, akik uralkodásának utolsó éveiben álltak Ehnaton mellett, de ezen elméletek ellen is erős bizonyítékok szólnak. (wiki)

A kabát, amit visel, Gucci, míg a fejdísz egyedi tervezésű, kifejezetten a fotósorozat kedvéért.

Rihannának megannyi oldala van: a divattervezéstől előadásig megtalálja a helyét, most pedig ebben az alakban talált inspirációra, akinek a neve annyit tesz, »a szépség megérkezett«

– olvasható a magazin címlapján.

Tekintsd meg a látványos képeket alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek