Kicsit több, mint egy éve jelent meg a formáció Blood Sweat & Tears klipje, ám máris 200 millió megtekintésnél jár a világ egyik legnagyobb videómegosztó oldalán.
A teljes cikkhez kattints ide!
A BTS Blood Sweat & Tears videoklipje is átlépte 200 milliós megtekintést a YouTube-on
2017. november 02. 09:00
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Annyira örülök nekik!!!! A streamelés meghozta gyümölcsét. xd Reméljük a MAMA-n is folytatjuk a vezetést, nagyon durva milyen királyul állunk *.*
2017. november 02. 10:55
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Gratulálok nekik!
2017. november 02. 11:57
Gratulálok nekik! De több banda is átlépte már például Blackpink, Twice. Össze kéne ezeket szedni egy cikkben, de csak ötletet adtam
örülök, h van egy tag aki ír a k-pop előadókról cikkeket
örülök, h van egy tag aki ír a k-pop előadókról cikkeket
2017. november 02. 14:42
Nem ismerem őket, de ne haragudjak, ennek akkor lett volna értelme ha az 1 milliárdat átlépi. Tényleg nem bántásnak szánom.
2017. november 02. 14:43
Idézet (Fantaw @ 2017.11.02. 14:42)
Nem ismerem őket, de ne haragudjatok, de ennek akkor lett volna értelme ha az 1 milliárdat átlépi. Tényleg nem bántásnak szánom.
2017. november 02. 15:37
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline |
Fantaw: Éppen ez az, nem ismered őket. A BTS egy kpop banda, hatalmas mérföldkőnek számít az ha átlépik a 200 milliós megtekintést, és ez más koreai előadónál is így van. Ha Katy Perryről, esetleg egy latin énekesről lenne szó akkor tényleg értelmetlen lenne, de így nem az.
Ettől függetlenül, a srácok egyre több mérföldkövet lépnek át, én pedig mérhetetlenül büszke vagyok rájuk. Minden egyes díjat, elismerést megérdemelnek, immár több mint négy éve együtt dolgoznak(plusz a kitudjahányév gyakornokoskodás) baromira keményen, az egész fiatalságuk elment rá, viszont itt az eredménye. Remélem hogy a divatrajongók hamar elillannak, esetleg normális kpopperré válnak, de az se lenne baj ha csak multifandomosak, de akkor ne hívassák magukat kpoppernek. Még sok - sok ilyen nagy mértékű eredményt el fognak érni, én pedig mindig itt leszek és távolról figyelem a munkásságukat.
Sok sikert a MAMA-n, idén öt kategóriában is benne vannak, remélem hogy az A.R.M.Y-k összeszedik magukat.
Ettől függetlenül, a srácok egyre több mérföldkövet lépnek át, én pedig mérhetetlenül büszke vagyok rájuk. Minden egyes díjat, elismerést megérdemelnek, immár több mint négy éve együtt dolgoznak(plusz a kitudjahányév gyakornokoskodás) baromira keményen, az egész fiatalságuk elment rá, viszont itt az eredménye. Remélem hogy a divatrajongók hamar elillannak, esetleg normális kpopperré válnak, de az se lenne baj ha csak multifandomosak, de akkor ne hívassák magukat kpoppernek. Még sok - sok ilyen nagy mértékű eredményt el fognak érni, én pedig mindig itt leszek és távolról figyelem a munkásságukat.
Sok sikert a MAMA-n, idén öt kategóriában is benne vannak, remélem hogy az A.R.M.Y-k összeszedik magukat.
2017. november 02. 21:28
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1423 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline |
Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ez is sikeeült nekik. Remélem hogy a továbbiakba is ilyen sikeresek lesznek. És remélhetőleg a MAMA díjátadón is jól fognak majd teljesíteni. Csak így tovább. Fighting ARMY!!
2017. november 03. 17:13
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline |
A harmadik és nem az utolsó! Megérdemlik^~^
2017. november 04. 09:25
Gratulálok nekik, nagyon megérdemlik! Büszke vagyok rájuk!
2017. december 10. 17:26
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline |
Meg is érdemlik! Imádom őket <3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.