Kim Kardashiant rasszistának hívták, mert fekete sztárnak öltözött be
2017. november 04. 16:33
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
BerryMojito: Épp ez jutott eszembe. Ki nem állhatom a nőt, mert szerintem semmit sem tett le az asztalra, DE, hogy rasszista? Akkor a férjét is utálja, vagy, hogy is van ez?
2017. november 04. 18:36
Helga27Queen of Nothing |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.11. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 5 Azonosító: 244743 offline |
Nem vagyok rajongója ennek a családnak/nőnek de mennyire szánalmas már hogy mindenhol belé akarnak kötni...véleményem szerint ez egyáltalán nem rasszista...
2017. november 04. 21:53
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Nem kedvelem Kimet, egyáltalán, de ebben egyrészt semmi rasszista nincsen, ahogyan korábban is írták már, eleve fekete férje van, a gyermekei is feketék. Másrészt pedig úgy bírom, hogy van egy olyan réteg, aki nem bírja Karadshianékat, ezért minden tettükbe beleköt. Én sem szeretem őket. De amikor semmi rosszat nem tett, miért kifogásoljak bármit? + Nekem ebben a nyilatkozatában volt életemben először igazán szimpatikus
2017. november 04. 22:16
Sosem olvastam még semmit a Kardashian család egyik tagjától sem, amivel egyetértettem volna. Most kivételesen erre is sor került.
2017. november 04. 22:30
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Megint egy hatalmasra felfújt lufi. Már a Halloweenből is faji kérdést csinálnak a trollok? Ennyire unatkoznak? Ennyi erővel bárkibe bele lehetne kötni. Amúgy meg minek kér elnézést? Nem tett semmi rosszat - kivételesen. Persze az is lehet, hogy csak egy fogás, hogy megint a címlapokon legyen. Semmin sem csodálkozok, ha Kardashianékról van szó. Amúgy meg Aalijah és Kim bőrének színe erősen hasonlít egymásra. Most akkor miről is beszélünk?
2017. november 04. 23:19
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline |
Jesszus, a mai világban lassan már mindent rossz néven vesznek az emberek...
Ez egyáltalán nem volt roasszista, sőt, gyanítom, hogy ha fehér lett volna az énekesnő akkor is beöltözött volna neki Kim, mivel szereti.
Látom túl jól megy az amerikaiaknak, mert unatkoznak, hogy ilyenre felkapják a vizet...
Ez egyáltalán nem volt roasszista, sőt, gyanítom, hogy ha fehér lett volna az énekesnő akkor is beöltözött volna neki Kim, mivel szereti.
Látom túl jól megy az amerikaiaknak, mert unatkoznak, hogy ilyenre felkapják a vizet...
2017. november 05. 08:03
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Miert lenne rasszista? Hiszem a ferje is fekete
2017. november 05. 13:12
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Nem kedvelem ezt a nőt, de most tényleg nem tett semmi felháborítót. Múltkor egy ázsiai cosplayest rasszistáztak le, amiért mexikói karakternek öltözött. Pedig ebben semmi rasszizmus nincs. A cosplay és a halloween is azért jó, mert bárkinek beöltözhetsz. Manapság már tényleg mindenben a rasszizmust látják külföldön.
2017. november 05. 20:43
Na, jó, legyünk őszinték. Utálom Kim-et, mert tényleg szokása pénzt csinálni a feketék kultúrájából, DE ezúttal tényleg nem csinált semmit. Csak mostanában már divat lett mindenbe bele kötni amit csinál, úgyhogy előre éreztem valami ilyesmit. xD
2017. november 06. 16:06
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline |
lassan már nem is öltözhet be az ember egy híres embernek, aki mellesleg fekete, mert megkapja, h rasszista amerikában egyre inkább divat mindenkire rámondani, h milyen rasszista, pedig kim biztosan nem az, elég csak a férjére gondolni, akitől gyerekei vannak...
2017. november 10. 12:51
Ez nem rasszizmus.Beöltözött valakinek akiért rajong,csupán ennyi.De látom arra felé nagyon ráérnek az emberek...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.