Megnyílt a világ legmenőbb könyvtára, közel másfél millió könyvvel a belsejében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megnyílt a világ legkirályabb könyvtára
2017. november 21. 11:22
vikcsaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 133201 offline |
Szerintem a cikk megírása előtt érdemesebb lett volna kicsit körüljárni a témát,ugyanis több hírportál is írt már róla,hogy mekkora kamu a könyvtár " alumíniumból készített álkönyvek vannak a polcokon" "
NLCafé
f Ajánlom
Ajándék a szuper csendes Electrolux porszívókhoz hirdetés
A csodálatos kínai könyvtárról, amelynek hullámzó falaiban annyi a könyv, hogy az embernek káprázik tőle a szeme, az NLCafé is beszámolt korábban, most azonban kiderült: nagy kamu az egész. A kínai Tiencsin városának futurisztikus könyvtárában – amely lenyűgözte a világot – alumíniumból készített álkönyvek vannak a polcokon.
hirdetés
Egy 21 éves orvostanhallgató elárulta: nagyon nagy a különbség a fotók és a valóság között. A hírekben említett 1,2 milliós gyűjtemény helyett „csak” 200 ezer könyvet birtokol az intézmény, és azok sem a látványos polcokon, hanem egy raktárszerű épületben vannak. A holland MVRDV tervezőirodát ugyanis szorította a határidő, ezért nem is készült el, a felső polcok megközelíthetetlenek, emiatt azokra csak kamukönyveket raktak."
NLCafé
f Ajánlom
Ajándék a szuper csendes Electrolux porszívókhoz hirdetés
A csodálatos kínai könyvtárról, amelynek hullámzó falaiban annyi a könyv, hogy az embernek káprázik tőle a szeme, az NLCafé is beszámolt korábban, most azonban kiderült: nagy kamu az egész. A kínai Tiencsin városának futurisztikus könyvtárában – amely lenyűgözte a világot – alumíniumból készített álkönyvek vannak a polcokon.
hirdetés
Egy 21 éves orvostanhallgató elárulta: nagyon nagy a különbség a fotók és a valóság között. A hírekben említett 1,2 milliós gyűjtemény helyett „csak” 200 ezer könyvet birtokol az intézmény, és azok sem a látványos polcokon, hanem egy raktárszerű épületben vannak. A holland MVRDV tervezőirodát ugyanis szorította a határidő, ezért nem is készült el, a felső polcok megközelíthetetlenek, emiatt azokra csak kamukönyveket raktak."
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2017. november 21. 11:34
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
Hát nem tudom, nekem inkább a régies könyvtárak jönnek be, nem ezek a modernek. Például a Trinity College Library Dublinban sokkal szebb nekem
És _ToTo_: azt én is megnéztem
És _ToTo_: azt én is megnéztem
2017. november 21. 11:45
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline |
pont azon gondolkoztam, hogy, hogy a toszba érik el azokat a könyveket, miket már jó, hogy nem a tetőre raktak XD
De amúgy ha jöbban megnézem a képeket látszik, hogy ezeket a könyveket csak odafestették
engem nem vertek át!!! XDD
De amúgy ha jöbban megnézem a képeket látszik, hogy ezeket a könyveket csak odafestették
engem nem vertek át!!! XDD
2017. november 21. 14:15
MedveMedi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 259248 offline |
Szóval kamu? Mondjuk látszik is. A leírás sem egyezik a képekkel, és gondolom kicsit több ember lenn ott...xD
2017. november 21. 15:16
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12527 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Lily-Luna @ 2017.11.21. 14:55)
_ToTo_, nektek 34 ezer négyzetméternél nagyobb nappalitok van?
Még annál is nagyobb, elfér benne a parlament 2x...
Nem véletlenül idéztem be az eredeti szöveget, még a javítás előtt, ahol mindösszesen 34 szerepelt...
2017. november 21. 15:47
Hmm... ha már kínába van akkor fogadjunk hogy a könyvek fele a vörös könyvecskéből áll
2017. november 21. 17:26
Tekintsük el attól, hogy ez egy nagy átverés... nekem nem tetszik. Nagyon mű. A könyvtárnak hangulatosság kell és nem olyan hangulat, mintha egy űrhajó belsejében lenne az ember
2017. november 22. 20:42
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Nekem nem tetszik. Plusz kamu. És ha igaz lenen, is túl futurisztikus+tériszonyosoknak nem a legkedvezőbb...
2017. november 24. 19:05
Nem hinném hogy kamu. A mai építészet tényleg határtalan. Az viszont elég nagy horgot vet a fejembe, hogy hogy a búsba mennek fel a tetejére a könyvekért? Fuck logics, a könyvtárak rendszerezése tapasztalatom szerint így is orbitális stressz és munka, kinek lenne kedve még egy nyamvadt könyv megszerzéséért szenvednie?
2018. február 04. 15:58
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline |
Nekem úgy tűnik mintha a polcokon állnának . Vagy csak nekem káprázik a szemem ?
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.