A Riverdale második évada január 17-én folytatódik, a színésznő pedig karaktere jövőjéről beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lili Reinhart újabb izgalmakat ígér a Riverdale második évadában
2018. január 02. 16:23
Emily Burtonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 196452 offline |
Már nagyon várom a folytatást
2018. január 02. 17:35
Úgy várom már legyen már január 17<33333333❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
2018. január 02. 18:08
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Csak engem idegesít, hogy egyre jobban Bettyt helyezik középpontba a sorozatban? A falra mászok már a titokzatos, sötét énjétől..
Egyébként már nagyon várom a folytatást.
Egyébként már nagyon várom a folytatást.
2018. január 02. 22:31
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline |
Zsóka11- Engem is
2018. január 03. 07:41
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Zsóka11: én sose bírtam Bettyt, és annyira bosszantó, hogy az egész sorozatot kezdik rá összpontosítani
2018. január 03. 17:14
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline |
KÍváncsi vagyok mi áll Betty sötét énjének hátterében...de mondjuk, ahogy már sokan elöttem is irták Cheryl az egyik legérdekesebb karakter és mégsem kezdenek vele semmit. Valamint én Betty anyja és Jughead apjának a közös multjára is kíváncsi lennék...mert egyértelmű, hogy nem csak köszönő viszonyba voltak. Már kezd egy kicsit Cooper központuvá válni a sorozat...ami nem feltétlen rossz...csak nem ők az egyedüli szereplöi a sorozatnak.... amugy nagyon imádon a sztorit.
2018. január 03. 18:20
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline |
Ahoz képest, hogy a sorozat elején még Archie volt a középpontban, lassan minden Bettyről fog szólni és a Cooper familiáról. Szerintem is többet fektethetnének Cheryl karakterére, mert nagyon különleges, de ezt nem használták még ki teljesen. Kicsit durva és sötét irányba ment el a sorozat, amin előre meglepődtem, de attól még kíváncsian várom a fojtatást.
2018. január 03. 18:49
Én még nem kezdtem el a második évadot, de ez a good girls go bad szál annyira elcsépelt már, hogy rendesen elgondolkodtat, vajon érdemes-e folytatnom a sorozatot.
2018. január 03. 20:39
Én már nagyon vártam eddig is, hogy behozzák a karakterét, hiszem nagyon meg tudná kavarni a szálakat és még több izgalmat vinni a szériába. *-*
2018. január 04. 15:47
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline |
Én már hihetetlenül várom!! *-*
Viszont! Szerintem többet is mutathatnának a többiekből. Ott van Cheryl, akit egyenesen imádok mégis szinte csak pár percet szerepel. Minden szinte csak Bettyről szól akinek a karaktere jó-jó fontos de az elején még Archie volt a központban, most meg csak Betty, Betty...
De a legeslegeslegjobb az lenne ha több figyelmet fordítanának FPre és Alicera mert kettejük között tuti hogy volt (vagy épp még mindig van) valami. Olyan szinten egyértelmű hogy régebben kavartak egymással hogy nagyon. Nem győzöm nézni az Alice-FP videókat a neten mert annyira imádom a párosukat *-* FP-t amúgyis imádom, mert hát girl, csak nézz rá
SZÓÓÓVAL
Több FP és Alice páros részt a népnek (azt se bánom ha a múltjukba tetkintehtünk bele mert milyen király lenne már *-*) és több Cheryl-t!!!
és egy leheletnyit kevesebb Betty-t!!
Vége
Viszont! Szerintem többet is mutathatnának a többiekből. Ott van Cheryl, akit egyenesen imádok mégis szinte csak pár percet szerepel. Minden szinte csak Bettyről szól akinek a karaktere jó-jó fontos de az elején még Archie volt a központban, most meg csak Betty, Betty...
De a legeslegeslegjobb az lenne ha több figyelmet fordítanának FPre és Alicera mert kettejük között tuti hogy volt (vagy épp még mindig van) valami. Olyan szinten egyértelmű hogy régebben kavartak egymással hogy nagyon. Nem győzöm nézni az Alice-FP videókat a neten mert annyira imádom a párosukat *-* FP-t amúgyis imádom, mert hát girl, csak nézz rá
SZÓÓÓVAL
Több FP és Alice páros részt a népnek (azt se bánom ha a múltjukba tetkintehtünk bele mert milyen király lenne már *-*) és több Cheryl-t!!!
és egy leheletnyit kevesebb Betty-t!!
Vége
2018. január 04. 19:13
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Se betty-t se Lilit nem kedvelem szerintem ez a Bughead mánia teljesen háttérbe szorítja a történetet és a többi szereplőt vámpírnaplókat csinálnak egy jónak induló sorozatból ott a Delena páros vette át az irányitás és miután Nina kiszállt a nézettség nulla volt és elkaszálták a sorozatot itt ha így folytatják a bughead fogja ugyan ezt csinálni, de még Lili is elvághatja a karrierjét ha még jobban elszáll magától és beszólogat a rajongóknak twitteren vagy élőben jobb lenne ha visszavenne és nem viselkedne úgy mintha egy nagy hollywoody színésznő lenne akinek még a lába nyomát is megcsókolják mert csúnyán pofára esik. Kezd Betty központú lenni az egész de akkor hívják Betty shownak ne riverdalenek
2018. január 28. 01:11
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
A lenyeg nekem.. Hogy hozzak vissza Bughead-et... Aztan johetnek a tobbiek is a kozpontba... Cheryl korul sok a megoldatlan tema amit kikene fejteni , meg masok korul is... Es igen.. Betty van a kozeppontban... De az elejetol fogva ő volt meg azert latunk Archie, Veronica es Jughead reszeket is.. Szoval azert nem Betty annyira a kozeppont ... Viszont Cherylt tenyleg kicsit tobbet mutathatnak pl kivancsi vagyok hogy mi lett az apjaval mert volt egy fura emlites meg stb ... De! Bughead a legfobtosabb! XD jojjenek ossze megint es en nagyon boldog leszek
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.