Piacra dobta harmadik stúdióalbumát a dél-koreai duó, a Davichi, mellyel egyben tizedik évfordulójukat is ünneplik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tízéves lett a Davichi – visszatért a duó
2018. január 28. 18:05
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
meg soha nm is halottam roluk
2018. január 28. 20:13
|
|
Taehyunginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.05. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 256120 offline
|
a klip és a dal is nagyon szép lett, de azért Kang Daniel egy bónusz hozzá
mindenesetre gratulálok az évfordulóhoz!
2018. január 29. 22:20
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Sajnálom, amiért sokan esélyt sem adnak a balladáknak, mert a Davichi rengeteg remekművet adott ki ezalatt a tíz röpke év alatt a kezei közül. Nem is tudnék hirtelen kedvencet választani, igazából mindegyiket szívesen meghallgatom, inkább a kedvem diktálja. Mivel többnyire szomorúak a dalaik, ki tudom választani, melyik illik leginkább a bánatomhoz. ez így nagyon furán hathat, de pl. ha valaki más bánt meg, akkor ott a Cry again; egy emlék, személy, hely utáni vágyakozásnál a Because I miss you more today stb. Amikor Budapestre és környékére jöttek forgatni, nagyon megörültem. ^^ Mai napig bánom, hogy sajnos nem találkozhattam velük személyesen, de remélem, tetszett nekik a mi kis országunk~ És azt is remélem, ez a 10 év csak egy lépcső, és sok-sok évig fognak még nekünk énekelni ezentúl. Érdemes meghallgatni az élő fellépéseiket, aki még nem tette. : )
A Days without you - ahogy tőlük vártam - kellemesen melankolikus lett, bár a dalszövegét még nem olvastam el, mintha lenne a hangulatában egy kis reménysugár a továbblépés felé. Daniel-t nem ismerem, viszont jól illett a kliphez. ^^ Ezenkívül szép, letisztult színeket használtak.
A Days without you - ahogy tőlük vártam - kellemesen melankolikus lett, bár a dalszövegét még nem olvastam el, mintha lenne a hangulatában egy kis reménysugár a továbblépés felé. Daniel-t nem ismerem, viszont jól illett a kliphez. ^^ Ezenkívül szép, letisztult színeket használtak.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: