Tizenkét dalt felsorakoztató nagylemezzel jelentkezett a YG Entertainment alatt tevékenykedő dél-koreai formáció.
A teljes cikkhez kattints ide!
#KPOP: Visszatért az iKON
2018. január 28. 17:45
![]() |
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 ![]() |
I M Á D O M
annyira örülök, hogy a YG végre kiengedte őket a pincéből [már csak egy Blackpink comeback kéne]. a Sinosijak az ultimate kedvenc számom tőlük, szóval el se akartam hinni, hogy kijött tiszta stúdióváltozatban. a Don't Forget meg nekem kicsit Winner Fool-ra hajaz.
annyira örülök, hogy a YG végre kiengedte őket a pincéből [már csak egy Blackpink comeback kéne]. a Sinosijak az ultimate kedvenc számom tőlük, szóval el se akartam hinni, hogy kijött tiszta stúdióváltozatban. a Don't Forget meg nekem kicsit Winner Fool-ra hajaz.

2018. január 28. 18:04
![]() |
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 ![]() |
de utálom őket
2018. január 28. 20:14
![]() |
Taehyunginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.05. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 256120 ![]() |
majd' egy év várakozás után végre kiszabadultak a pincéből? Igen, és taroltak
bármi, ami iKON mostanában, csodálatos <3

bármi, ami iKON mostanában, csodálatos <3
2018. január 28. 22:54
![]() |
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15889 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 ![]() |
nem találok rá szavakat mennyire imádom. hihetetlenül jó lett a cb és az album is, mióta megjelent csak ezt hallgatom. sokkal jobban tetszik, mint az előző cb, bár a koreaiaknak is, elég népszerű lett a love scenario, aminek külön örülök, tudom, hogy rengeteget dolgoztak ezen az albumon, főleg Hanbin, aki remélem ezek után visszanyeri egy kicsit a magabiztosságát. annyira tehetséges, de néha túl nagy nyomást helyeznek rá, legalábbis én ezt érzem.
2018. január 29. 12:36
![]() |
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 ![]() |
Annyira de annyira jó lett az egész album. Szerintem az eddigi legjobb lett tőlük - pedig mindet imádtam - de ez valami mestermű lett. Megérte ezért ennyit várni rájuk.*--*
2018. február 03. 12:03
![]() |
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9496 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 ![]() |
nagyon hangulatos szám lett, imádon az iKON-t egyébként. velk kapcsolatban az a baj, hogy a cb időszakban túl vannak terhelve, agyonreklámozzák/promotálják őket, majd jöhet a süllyesztő. oké, ez a YG csapatok nagy részére sajnos igaz :/ a teljes albumot eddig még nem hallgattam meg, de jó, hogy látom ezt a cikket. pont tanulni készülök, legalább lesz valami háttérzene.
Kapcsolódó sztárok

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
Háromszor is házasodott a sztár.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Meglepő lett a lista: itt vannak a legnépszerűbb filmek 2020-ból!

18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
A Szólíts a neveden sztárja kínos helyzetbe került.

Jason Sudeikis szíve összetört: azt hitte, még megmenthető kapcsolata
Jason Sudeikis szíve összetört: azt hitte, még megmenthető kapcsolata
Volt szerelme azonban mást választott.

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!