Manapság népszerűbbek a sorozatok, mint pár éve. Évről-évre újabbak látnak napvilágot, ám érdemes a múltból is csemegézni...
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatekintés a múltba: jó pár misztikus sorozat
2018. február 25. 14:13
![]() |
allisonhale.the_blonde_detective. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2542 Csatolások: 20577 Azonosító: 267416 ![]() |
Egy-két sorozatról már hallottam ezek közül, de még egyiket sem láttam. Van pár olyan közöttük, amit meg fogok nézni, mert érdekesnek tűnik (Harper-sziget, A rejtélyek városa, Az elveszett szoba).
2018. február 25. 17:02
![]() |
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 ![]() |
Az elveszett szoba nagyon jó, de nem csak 3 része van, hanem 6. A rejtélye városát is néztem anno. A többit nem ismerem. De az említett kettőt lehet újranézem

Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Megint együtt a csajcsapat!

Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Ilyen boldog új szerelme mellett.

Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Nagyon cuki nevet kapott.

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Volt egy ilyen időszak az életükben.