Manapság népszerűbbek a sorozatok, mint pár éve. Évről-évre újabbak látnak napvilágot, ám érdemes a múltból is csemegézni...
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatekintés a múltba: jó pár misztikus sorozat
2018. február 25. 14:13
![]() |
allisonhale.nesta archeron. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 19638 Azonosító: 267416 ![]() |
Egy-két sorozatról már hallottam ezek közül, de még egyiket sem láttam. Van pár olyan közöttük, amit meg fogok nézni, mert érdekesnek tűnik (Harper-sziget, A rejtélyek városa, Az elveszett szoba).
2018. február 25. 17:02
![]() |
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 ![]() |
Az elveszett szoba nagyon jó, de nem csak 3 része van, hanem 6. A rejtélye városát is néztem anno. A többit nem ismerem. De az említett kettőt lehet újranézem

Kapcsolódó sztárok

Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Együtt fotózták őket.

Újra rövid hajjal hódít Shawn Mendes
Újra rövid hajjal hódít Shawn Mendes
Elege lett a hosszú tincsekből.

KJ Apa véletlenül kiposztolt egy habfürdős videót, amelyet csak közeli barátainak szánt
KJ Apa véletlenül kiposztolt egy habfürdős videót, amelyet csak közeli barátainak szánt
Kis bakit követett el.

Shailene Woodley először nyilatkozott szerelméről: igazolta, hogy menyasszony lett
Shailene Woodley először nyilatkozott szerelméről: igazolta, hogy menyasszony lett
Hivatalos lett a hír.

Brit modellel vigasztalódik Olivia Wilde exe
Brit modellel vigasztalódik Olivia Wilde exe
Neki ie lett új partnere.

Cameron Diaz: "Nem tudom elképzelni, hogy egy forgatás miatt 14-16 órát távol legyek a lányomtól"
Cameron Diaz: "Nem tudom elképzelni, hogy egy forgatás miatt 14-16 órát távol legyek a lányomtól"
Most az anyaságban teljesedik ki.