A jelenleg 19 éves énekesnő már nagyon készült az új albumára, melyet végre múlt pénteken meg is jelentetett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Albumpremier: Bea Miller – aurora
2018. március 01. 16:56
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
sajnálom teljes szívemből, amiért Bea ennyire alulértékelt. maga a hangja és az a világ amit leír dalaival, csodálatos. keveseknek adatik meg a tehetség ilyen fiatalon is, és ő egyike a keveseknek. igaz, elsőre nehezen sikerült megkedvelnem a dalait, de mára már az egyik kedvenc énekesnőm. csak így tovább neki.
2018. március 01. 17:23
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Én Bea-t már az X-Factor óta nyomon követem mert pont néztem azt az évadot amiben ő is benne volt...
hatalmas utat tett meg és örülök neki hogy küzdött és nem hagyta hogy elfelejtsék őt. ((Az X-Factorban emlékszem mindenki a vele egy korú Carly Rose Sonenclar-től volt elragadtatva köztük én is mert baromi jó hangja volt de ő semmit nem csinált azóta hogy valóra váltsa az álmait Bea viszont tényleg keményen küzdött és az album se lett rossz)
hatalmas utat tett meg és örülök neki hogy küzdött és nem hagyta hogy elfelejtsék őt. ((Az X-Factorban emlékszem mindenki a vele egy korú Carly Rose Sonenclar-től volt elragadtatva köztük én is mert baromi jó hangja volt de ő semmit nem csinált azóta hogy valóra váltsa az álmait Bea viszont tényleg keményen küzdött és az album se lett rossz)
2018. március 01. 21:17
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Nem ismerem Bea Miller munkásságát, de nagyon tetszik a színek szerinti részekre bontása az albumnak és a címek is tetszenek, úgyhogy bele fogok hallgatni az albumába.
2018. március 17. 11:34
Bea Miller klassz csaj! Nagyon szeretem őt és a munkásságát is!
Kapcsolódó sztárok
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.
Ariana Grande párja visszaszólt azoknak, akik a külseje miatt bántják
Ariana Grande párja visszaszólt azoknak, akik a külseje miatt bántják
Ethan Slater üzent nekik.
Megan Fox gyermeket vár Machine Gun Kellytől
Megan Fox gyermeket vár Machine Gun Kellytől