Zayn menedzsere lelépett, mivel állítja, lehetetlen a sztárral együtt dolgozni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn menedzsere nem bírta a sztárral való munkát
2018. április 18. 19:54
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline |
Nem tudom minek van akkor ebben a szakmában... Promóció nélkül már pedig cseszheti, nála híresebb és sikeresebb előadók albuma is bukott már el a kevés promóció miatt... Nem véletlen hogy a Pillowtalk óta még a top 40be se jutnak be a dalai.
2018. április 18. 19:56
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
Erre csak azt tudom mondani, hogy ha nem bírja a szereplést, akkor mi a jó életért választotta ezt a szakmát?? Turné és promóció nélkül nem igen lesz nagy sikere...(mind pénzileg, mind hírességileg)
2018. április 18. 22:21
Márpedig a promóció és turné elengedhetetlen részesei ennek a szakmának. Még ha nehézségei is támadnak, akkor is észben kéne ezeket tartani és kompromisszumokat kötni az esetleges menedzserrel.
2018. április 19. 06:59
Kedves Malik!A sztárságnak nem csak egy részét kell szeretni,hanem azt is amit nem akarsz megcsinálni....Ha nem bírod a hírnevet akkor ne legyél énekes...
2018. április 19. 18:00
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Mindig is szerette a könnyebb utat választani. Amióta kilépett az 1D-ből, szite semmit sem csinál. Megjelentetett egy albumot, amiből kb 1 dal lett sikeres, de sehol sem lépett fel, ment műsorba stb. Az egyetlen, amit fel tud mutatni az elmúlt 3 évből, az a mocskolódás és nyavajgás, hogy milyen rossz volt neki a bandában. Lehet nem volt minden tökéletes, de ha továbbra is ezt fogja csinálni, nem sokáig marad énekes.....
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2018. április 19. 18:06
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Nagy kár érte. Nagyon tehetséges énekes, a Dask Till Dawnot pedig egyenesen imádom tőle. Azért remélem, helyrebillen, de innen már csak lefele szokozz menni az út...
2018. április 19. 23:14
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Azért csinálja mert megteheti sajnos, hisz szerintem elég jó $ hozott be eddig a pályafutása során. Nem tapasztalta meg azt hogy minden munkának van rossz része amit muszáj megcsinálni. Nem kívánok neki rosszat de igaza van annak aki azt írta hogy általában innen már csak lefele vezet az út.
2018. április 20. 10:42
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Én egy részét a dolognak megtudom érteni és inkább sajnálatot érzek iránta.
A depresszió a szorongás na meg a félelem hatalmas erők amiket egyedül nem lehet leküzdeni.
Rengeteg sztár küzd ezzel és sikerült meggyógyúlniuk szóval nem lehetetlen.
Szerintem Zayn egoja nem engedi hogy segítsenek neki úgy pedig tényleg nagyon nehéz lesz neki is és hosszútávon a karrierjének is.
Az meg hogy dalokat ad ki az azért van mert ennek ellenére szeret zenélni és énekelni na meg rohadt jó hangja van de ez egy idő után nem lesz elég mert az album bevétele nem fogja majd elérni azt a szintet ami a kiadónak kell és ki dobják így majd a zenében is csalódik és szegény végképp eltünik a reflektor fényből ami szerintem kár lenne mert tehetséges.
A depresszió a szorongás na meg a félelem hatalmas erők amiket egyedül nem lehet leküzdeni.
Rengeteg sztár küzd ezzel és sikerült meggyógyúlniuk szóval nem lehetetlen.
Szerintem Zayn egoja nem engedi hogy segítsenek neki úgy pedig tényleg nagyon nehéz lesz neki is és hosszútávon a karrierjének is.
Az meg hogy dalokat ad ki az azért van mert ennek ellenére szeret zenélni és énekelni na meg rohadt jó hangja van de ez egy idő után nem lesz elég mert az album bevétele nem fogja majd elérni azt a szintet ami a kiadónak kell és ki dobják így majd a zenében is csalódik és szegény végképp eltünik a reflektor fényből ami szerintem kár lenne mert tehetséges.
2018. április 20. 17:53
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Wendy17 igazad van mindenben, szerintem is az egója nem engedi hogy segítsenek neki. Ha már depressziós kérjen segítséget kezeltesse magát hogy 100% formában tudjon dolgozni a karrierjén, nem várhatja el hogy csak a két szép szeméért vegyék az albumát, nem hajlandó promózni sorra mondja le a koncerteket, de azért még egy albumot kiad , egy rég befutott énekes is hónapokat tölt el promo körutakon és koncertezik hogy népszerűsítse albumát nemcsak felénekli és várja hogy dőljön a lé nem várhatja el a rajongóktól hogy csak szórják a pénzt egy albumra mert az ő neve van rajta. A lemezkiadó meg nem fog milliókat beleőlni egy olyan énekesbe aki nem hajlandó megtenni amit minden más énekes aki szeretne szóló karriert zokszó nélkül megtesz mert tudja anélkül eláshatja magát és a lemezét
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.