Fantasztikusan pörgősre sikeredett új dala, amelyen J. Balvin is közreműködött.
A teljes cikkhez kattints ide!
A nyár egyik slágerével jelentkezett Liam Payne
2018. április 22. 15:46
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Nekem nagyon bejön, zsinórban négyszer hallgattam meg egymás után. Szerintem pont esélyes arra, hogy a nyár slágere legyen.
2018. április 22. 20:22
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Nekem nagyon bejön, pedig az összes 1D tag szólómuzsikája közül Liam stílusa áll a legtávolabb tőlem, de ez jó!
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy mióta külön vannak minden egyes srácnak sokkal de sokkal jobban szól a hangja? Mintha az utóbbi másfél évben csak énekórára jártak volna. 2012-ben egyedül Zayn volt az akinek ilyen nagyon jónak nevezhető hangja volt, najó talán még Liamnek, de most mind az öten rohadt jól szólnak, élőben, lemezen, acapella stb. Nekem szó szerint leesett az állam.
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy mióta külön vannak minden egyes srácnak sokkal de sokkal jobban szól a hangja? Mintha az utóbbi másfél évben csak énekórára jártak volna. 2012-ben egyedül Zayn volt az akinek ilyen nagyon jónak nevezhető hangja volt, najó talán még Liamnek, de most mind az öten rohadt jól szólnak, élőben, lemezen, acapella stb. Nekem szó szerint leesett az állam.
2018. április 22. 23:41
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A nyári bulis estékre elmenne
2018. április 23. 07:23
|
|
nagypetra0801új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 250405 offline
|
J Balvin mentette meg ezt a dalt szerintem.
2018. április 23. 10:54
|
|
Szexi Pasik Imádójaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.03.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 269420 offline
|
Nagyon jó lett. Várom a klipet hozzá.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: