Eddig tartott a szakítás? New Yorkban csókolózott Zayn és Gigi, miután márciusban különváltak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csókolózás közben kapták lencsevégre Zaynt és Gigit – miután márciusban szakítottak
2018. április 30. 21:22
Remélem újra összejöttek. Személy szerint én nagyon szerettem őket együtt, nagyon jó párost alkottak ők ketten. Ők voltak az egyik kedvenc párosom.
2018. április 30. 21:32
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 898 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
Én örülnék neki, ők az egyik kedvenc párosom♥♥
2018. április 30. 22:46
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline |
the heart wants what it wants
Egyébként szerintem nem illenek össze, Gigi sokkal jobbat érdemelne...
Egyébként szerintem nem illenek össze, Gigi sokkal jobbat érdemelne...
2018. április 30. 23:11
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Ne essetek nekem, de szerintem ezekből a képekből inkább mintha az jönne le, hogy Zayn akarja megcsókolni Gigi-t, aki húzódna el tőle. Meg úgy nagy általánosságban, nem látom azt a nagy szikrát közöttük. De ne legyen igazam.
2018. május 01. 10:42
Ahogy a képek alapján tudom megítélni, Zayn furakodik Gigi-hez.
2018. május 01. 12:24
chimchimbtsforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 268517 offline |
Nem szeretem őket együtt,Zayn sokkal jobbat érdemelne.
2018. május 01. 15:51
Idézet (Lisanne @ 2018.04.30. 20:20)
no offense, de hihetetlenül nem illenek össze, szerintem
nem mintha belelátnál a kapcsolatukba
2018. május 01. 19:02
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline |
Nagyon megvetettem Zayn-t azért, amit tett anno, és Giginek sem vagyok rajongója, de a párosuk nagyon szép volt.
Azonban, ahogy több kommentelő is megjegyezte, ez az újra összejövetel eléggé úgy tűnik, hogy csak egyiküknek okoz igazán örömet.
Nem hiszem, hogy sokáig együtt maradnak, ha már most sem mutat Gigi különösebb érdeklődést és tüzet Zayn felé.
Azonban, ahogy több kommentelő is megjegyezte, ez az újra összejövetel eléggé úgy tűnik, hogy csak egyiküknek okoz igazán örömet.
Nem hiszem, hogy sokáig együtt maradnak, ha már most sem mutat Gigi különösebb érdeklődést és tüzet Zayn felé.
2018. május 01. 20:09
csjenniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 176630 offline |
YESS, YESS, YESSSS!
Imádom őket együtt, annyira hihetetlenül összeillenek. Remélem, minden problémájukat megoldották és erősebben térnek vissza! Nekik sikerülnie kell!! ZiGi is real! <3
Amúgy meg senkinek semmi köze nincsen az életükhöz... akik nem tudnak a boldogságuknak, vagy a döntéseiknek örülni, inkább hallgassanak.
Imádom őket együtt, annyira hihetetlenül összeillenek. Remélem, minden problémájukat megoldották és erősebben térnek vissza! Nekik sikerülnie kell!! ZiGi is real! <3
Amúgy meg senkinek semmi köze nincsen az életükhöz... akik nem tudnak a boldogságuknak, vagy a döntéseiknek örülni, inkább hallgassanak.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.