Izgalmas hírekkel jelentkezett Ariana Grande: bejelentette új lemezének dátumát és címét is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Izgalmas hírek Ariana Grandéról: bejelentette új albumának dátumát, fellép a Billboardon
2018. május 02. 17:19
A No Tears Left To Cry-t már kétszer is előadta!
Amúgy nagyon várom már!!! *-*
Amúgy nagyon várom már!!! *-*
2018. május 02. 17:21
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Nagyon kíváncsi vagyok, biztos nem fog csalódást okozni. Az egyébként *God Is A Woman
2018. május 02. 17:29
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline |
Két hiba is van a cikkben!
Az album címének rossz a fordítása, a "Sweetener" azt jelenti, hogy "Édesítő". Az édesebb angolul sweeter, nem sweetener.
A másik hiba, hogy Ari arról beszélt Fallonnak, hogy minden hónap 20-án előrukkol valami különlegessel, nem pedig azt mondta, hogy megjelentet egy dalt! A következő ilyen "különlegesség" a május 20-i fellépése lesz.
Az album címének rossz a fordítása, a "Sweetener" azt jelenti, hogy "Édesítő". Az édesebb angolul sweeter, nem sweetener.
A másik hiba, hogy Ari arról beszélt Fallonnak, hogy minden hónap 20-án előrukkol valami különlegessel, nem pedig azt mondta, hogy megjelentet egy dalt! A következő ilyen "különlegesség" a május 20-i fellépése lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2018. május 02. 21:17
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Raindrops, God is a Woman, The light is coming...micsoda címek<3 tuti,hogy ugyanolyan érzelmesen ütősek lesznek,mint a NTLTC. Annyira várom a 20.-ákat:D
2018. május 02. 21:30
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
nagyon bejött a No Tears Left To Cry pedig nem voltam sosem egy nagy követője. de az elmúlt hónapok során megmutatta, hogy igenis megérdemli a támogatást, hiszen tehetséges és jó ember (ezt a manchesteri koncertre alapozom, meg ahogy viselkedik interjúkon stb). mostanában egyre jobban szeretem. ha a bts és ariana is fellép a billboardon akkor nekem annyi lol.
p.s. a Sweetener édesítőt jelent nem édesebbet...
p.s. a Sweetener édesítőt jelent nem édesebbet...
2018. május 02. 23:50
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
a sweetener édesítőszert jelent!! amúgy nagyon várom már❤❤
2018. május 03. 08:57
Biztos fantasztikus album lesz, már várom a megjelenést!
2018. május 03. 13:34
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Drága kicsi Ariim megérdemli a sikert, nagyon nagyon büszke vagyok rá, a Sweetener ismét zseniális cím, izgatottan várom
2018. május 05. 19:38
allisonhale.detective girl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2598 Csatolások: 20666 Azonosító: 267416 offline |
Nagyon várom már az új albumot, a címe teszik, jó választás volt. *-*
Biztos vagyok benne, hogy csodás dalok lesznek rajta.
Biztos vagyok benne, hogy csodás dalok lesznek rajta.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.