A fiatal sztárpár a MET-gálán romantikázott: itt jelentek meg először együtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shawn Mendes felvállalta kapcsolatát Hailey Baldwinnal a MET-gálán
2018. május 08. 21:00
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline |
Shawn azt nyilatkozta a Met gala előtt, hogy csak nagyon jo baratok ,
NEM ERTEM HOGY MIERT KAVAR A STARITY MEG MONDEN EGYES HIRPORTAL , mindegyik azt irta ki hogy egyutt vannak , pedig nem
Ez shawn-tol es hailey-tol csak sztem figyelem felkeltes es promocio , hogy a mindegyik oldal roluk beszeljen , nyilvan nem Shawn-nek akartak , csak bebeszeltek nekik hogy igy csinaljak
NEM ERTEM HOGY MIERT KAVAR A STARITY MEG MONDEN EGYES HIRPORTAL , mindegyik azt irta ki hogy egyutt vannak , pedig nem
Ez shawn-tol es hailey-tol csak sztem figyelem felkeltes es promocio , hogy a mindegyik oldal roluk beszeljen , nyilvan nem Shawn-nek akartak , csak bebeszeltek nekik hogy igy csinaljak
2018. május 08. 21:10
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Klau18, már nem azért, de ennyire nem lehetsz vak. Nyilvánvalóan Shawn se, és EGYIK celeb sem süllyed le odáig, hogy a hírnév miatt járjon egy másik emberrel. Mindkettejüknek joga van azt csinálni, amit szeretnének, és nem hinném, hogy megfenyegette valaki őket, hogy együtt legyenek. Az meg hogy promóciót akar.. ez komoly? Minek kellene neki, amikor jelenleg az egyik legtehetségesebb fiatal énekes? A zenéjével és az aranyos viselkedésével nyilván kiérdemelte a figyelmet, és nem hinném, hogy az általad állított módon akart volna mégtöbbet szerezni.
És hozzátenném, nem vagyok fanja, de ami igaz, az igaz.
On: Szerintem rettentő aranyosak, már régóta figyelem őket, és örülök, hogy együtt vannak.
És hozzátenném, nem vagyok fanja, de ami igaz, az igaz.
On: Szerintem rettentő aranyosak, már régóta figyelem őket, és örülök, hogy együtt vannak.
2018. május 08. 21:16
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline |
Lisanne: 1.Hatalmas fanja vagyok Shawnnak de , ami igaz az igaz , en tisztaba vagyok azzal hogy nagyon hires es tehetseges ,
2. Meg shawn megmondta hogy csak nagyon jo baratok , a nem tudom mia neve a repuloteren , de ott a rajongoinak elmondta hogy nagyon jo baratok es tudja hogy ha majd hailey vel megy a met galara milyen reakciok lesznek
3.az ezelotti kommentemet nem azert irtam mert utalom shawn , imadom , nagyon aranyos ea nagyon szeretem ot
2. Meg shawn megmondta hogy csak nagyon jo baratok , a nem tudom mia neve a repuloteren , de ott a rajongoinak elmondta hogy nagyon jo baratok es tudja hogy ha majd hailey vel megy a met galara milyen reakciok lesznek
3.az ezelotti kommentemet nem azert irtam mert utalom shawn , imadom , nagyon aranyos ea nagyon szeretem ot
2018. május 08. 21:32
Stephanie.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.10. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 264826 offline |
Ahogy ok mar 1000x elmondtak, csak kozeli baratok, bar mondjuk kezdtek benne ketelkedni. Szerintem aranyosan neztek ki egyutt, ezt meg a Hailey ellenes, orult fanok sem tagadhatjak le (mint peldaul en ). Ettol fuggetlenul utana kene nezni dolgokat es nem hulyesegeket kene leirni. Egyikojuk sem vallalt fel semmilyen kapcsolatot es nem is szerelmesek.
2018. május 08. 22:41
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Lehet, hogy azt mondják, hogy közeli barátok, lehet így is van, de a képek és a videó teljesen másról árulkodnak, mellesleg nem csak ezek a képek, hanem paparazzi fotók is is bizonyítják, hogy ez nem csupán barátság, legalábbis én nem viselkednék így a "csak barátommal".
Szerintem aranyosak és jól mutattak együtt, Shawn pedig a videóban egy igazi úriember
Szerintem aranyosak és jól mutattak együtt, Shawn pedig a videóban egy igazi úriember
2018. május 08. 22:55
Én úgy tudtam, hogy mindig is nagyon jó barátok voltak. Kétlem, hogy csak úgy a semmiből mégis egy párként vonulnának fel a MET gálán. Mindenesetre Shawn tényleg igazi gentleman volt, Hayley ruhája pedig csodaszép!
2018. május 09. 09:53
ecsetbettiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.17. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265491 offline |
Ez a Hayley szerintem nem szép lány, viszont tök édesek Shawnnal, sok boldogságot kívánok nekik
2018. május 09. 10:16
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Nekem nincs velük bajom cukik együtt.
Nem mi rajongók szabályozzuk Shawn szerelmi életét ez az ő döntése tehát ha fáj valakinek ha nem ebbe belekel törődni. Viszont az tény hogy azt mondta nincsenek együtt,csak barátként mentek el a gálára kikapcsolódni. De ahogy a képeket elnézem itt valami nem stimmel....most nagyon zavarba estem de meglátjuk mi lesz a vége.
Nem mi rajongók szabályozzuk Shawn szerelmi életét ez az ő döntése tehát ha fáj valakinek ha nem ebbe belekel törődni. Viszont az tény hogy azt mondta nincsenek együtt,csak barátként mentek el a gálára kikapcsolódni. De ahogy a képeket elnézem itt valami nem stimmel....most nagyon zavarba estem de meglátjuk mi lesz a vége.
2018. május 09. 15:34
Pepka73visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.01. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 268068 offline |
Hogy lehetnek ilyen édesek? Meghaltam. Nekem Hailey összeállítása tetszett a legjobban a gálán. Elvileg csak barátok , de nem vagyok én ebben olyan biztos *-*
2018. május 09. 16:40
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline |
Én nem nagyon bírom a csajt, de ha Shawn boldog vele, akkor el kell fogadni. Amúgy sincs közünk az életükhöz.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.