Nemrégiben számoltunk be nektek arról, hogy Ariana és Nicki ismét együtt dolgoznak majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rövid betekintést engedett Ariana Grande Nicki Minajzsal közös szerzeményébe
2018. május 28. 07:11
Nekem nem annyira tetszik.Majd ha az egész számot hallom akkor majd lehet hogy jobban fog tetszeni.
2018. május 28. 08:07
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Nem rossz. Őszintén szólva kicsit jobban örültem volna egy solo közepesen lassú dalnak, de Nickivel mindig nagyot alkotnak, szóval biztos tetszeni fog. Sőt, ha a pletykák igazak és még Drake is közreműködik akkor fuhh
2018. május 28. 10:48
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Szó nincs rá mennyire várom már
2018. május 28. 14:56
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline |
Csak én hallom úgy, hogy Ariana akcentussal "rappeli" az ő részét? Nekem nagyon tetszik eddig, remélem ez a rövid részlet azt jelenti, hogy a héten jön a dal.
2018. május 28. 23:32
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Ez eddig teljesen más mint amit Ari képvisel bár mostanában ez jellemző rá ha a No Tears Left To Cryt vesszük csak figyelembe na az a dal sem éppenséggel egy szokásos Ariana Grande dal de hát majd meglátjuk mennyire fog ez neki bejönni. Amúgy nem rossz dal nekem eddig tetszik és nagyon várom de azért remélem nem fog átmenni Ariana karrierje zeneileg egy teljesen más irányba...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.