Kedvenc k-pop-előadóink újdonságait egy csokorba gyűjtöttük össze, s cikkünkben tizenöt májusi k-pop-visszatérést hoztunk el nektek. No, lássuk!
A teljes cikkhez kattints ide!
15 májusi k-pop hír, amiről lemaradhattál
2018. június 05. 17:15
Szerintem ez lett az egyik, ha nem a legjobb AOA visszatérés, napok óta függője vagyok a Bingle Bangle-nek és a Ladi Dadi-nak, egyszerűen nem tudom megunni őket! A Bingle Bangle videoklipje pedig nagyon tetszik, ötletes
Imádom még a LOONA yyxy debütját, nem tudom még mindig elhinni, hogy hazánkban készítették a klipet. Illetve nagy kedvenceim még a 24K és Dreamcatcher visszatérése

Imádom még a LOONA yyxy debütját, nem tudom még mindig elhinni, hogy hazánkban készítették a klipet. Illetve nagy kedvenceim még a 24K és Dreamcatcher visszatérése

2018. június 05. 18:01
![]() |
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9490 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 ![]() |
hm, azt hiszem valamilyen szinten hálás vagyok ennek a cikknek, a tanulás miatt mostanában nem követtem a cb-ket.
a Dreamcatcher az egyik kedvenc lánybandám, imádom őket, gyönyörűek, tehetségesek és baromi jó a koncepciójuk, eddig még sosem okoztak csalódást :3
a Favorite-ről eddig még nem hallottam, de ez a számuk megtetszett és aranyosak is, olyan fülbemászó
az AOA idei nyári visszatérése viszont nekem túl sok, ha a zenei aláfestést másra cserélték volna talán tetszene, a tánc is baromi jó. de nem hiszem, hogy sokat fogom hallgatni. Juni szerzeménye is jó, a Selfish szintén, remek lett a koncepció, bár Moonbyul furcsa ezzel a hajszínnel, de még mindig elég girls crush. ahogy Seulgi is.
talán a Pristin V cb-je tetszik a legjobban, pedig nem vagyok a csapat nagy rajongója és pár számukat, ha hallgatom, de ez most nagyon jól sikerült és illik is hozzájuk ^^.
a Dreamcatcher az egyik kedvenc lánybandám, imádom őket, gyönyörűek, tehetségesek és baromi jó a koncepciójuk, eddig még sosem okoztak csalódást :3
a Favorite-ről eddig még nem hallottam, de ez a számuk megtetszett és aranyosak is, olyan fülbemászó

talán a Pristin V cb-je tetszik a legjobban, pedig nem vagyok a csapat nagy rajongója és pár számukat, ha hallgatom, de ez most nagyon jól sikerült és illik is hozzájuk ^^.
2018. június 05. 18:11
![]() |
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 ![]() |
A kedvenceim a Teen Top és a 24K voltak, mivel nem vagyok túlságosan oda a lánybandákért. Viszont nagyon örültem Kiyong-nak, de még jobban örültem volna, ha rappelni is hagyják.

2018. június 05. 19:09
Igen jó dalok születtek.
Nagy kedvencem lett a Get It, illetve a Bonnie N Clyde sem lett rossz. Kicsit fura, hogy sem Hui sem Kisu nem vett részt a cb-ben. :c
Mikor láttam a Loona YYXY előzetes képeit én sem akartam hinni a szememnek, hogy itt forgattak.
Ennek nagyon örülök, remélem tetszett nekik Budapest, és ahogy elnéztem sok rajongójuknak is megjött a kedve ahhoz, hogy hazánkba látogassanak.

Mikor láttam a Loona YYXY előzetes képeit én sem akartam hinni a szememnek, hogy itt forgattak.

2018. június 05. 23:58
![]() |
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 ![]() |
loona my babies <3 amúgy moonbyul és seulgi száma is nagyon jó
2018. június 06. 13:51
Borzasztóan örülök a Teen Top visszatérésének, szerintem az egyik legjobb az eddigiek közül, viszont borzasztóan hiányolom L.Joe-t.
Ttetszik a címadó dalon kívül még az S.O.S is.
A Dreamcatcherért sosem rajongtam igazán, mondjuk az tetszett mindig is bennük, hogy nem ez a megszokott, sablon stílusú lánycsapat. A You and I viszont kifejezetten tetszik, az album sem olyan rossz, a tagok közül pedig Yoohyeon kifejezetten szimpatikus.
A UNB után UNI.T debütálását már borzasztóan vártam. Fantasztikus lett a No More, a lányok egyszerűen gyönyörűek és mindemellett hihetetlen dögösek
- még Hyunjoo is aki egész műsor alatt szinte azzal szenvedett, hogy a ő nem tud dögös és szexis lenni. Az album annyira nem tetszik, a fiúké szerintem jobb lett, de ez ízlések és pofonok. Ettől eltekintve őket is ugyanolyan nagy erőszeretettel fogom támogatni, mert nagyon sokat küzdöttek a The Unit alatt, hogy eljussanak idáig.
Moonbyul és Seulgi duettje nagyon tetszik, ahogy a KHAN duó is. Euna mindig is szimpatikus idol volt, az Unpretty Rapstar és a The Unit alatt meg pillanatok alatt belopta magát a szívembe.

A Dreamcatcherért sosem rajongtam igazán, mondjuk az tetszett mindig is bennük, hogy nem ez a megszokott, sablon stílusú lánycsapat. A You and I viszont kifejezetten tetszik, az album sem olyan rossz, a tagok közül pedig Yoohyeon kifejezetten szimpatikus.
A UNB után UNI.T debütálását már borzasztóan vártam. Fantasztikus lett a No More, a lányok egyszerűen gyönyörűek és mindemellett hihetetlen dögösek

Moonbyul és Seulgi duettje nagyon tetszik, ahogy a KHAN duó is. Euna mindig is szimpatikus idol volt, az Unpretty Rapstar és a The Unit alatt meg pillanatok alatt belopta magát a szívembe.
Kapcsolódó sztárok

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Ez volt Kate Cassidy utolsó üzenete Liam Payne-nek
Ez volt Kate Cassidy utolsó üzenete Liam Payne-nek
Még mindig alig hiszi el, hogy elment az énekes.