Egy hónap után eljegyezte Ariana Grandét új pasija – itt a gyűrű is!
2018. június 13. 17:46
Nagyon kedvelem Ariana-t, de ez az egyik legfelelőtlenebb döntés, amit csak hozhatott. Való igaz, hogy fogalmunk sincsen, hogy mióta tarthat valóban a kapcsolatuk, de egyik helyzet sem túlzottan szimpatikus — az sem, ha miközben még Mac-kel volt együtt hivatalosan, egész konkrétan csalta őt, és az sem, hogy ilyen rövid idő után ilyen komoly döntést hoztak. Nem annyira ismerem a lányt, mint itt az oldalon vagy bárhol máshol a rajongói, de akárkiről is beszélünk, ez egy elhamarkodott és légből kapott döntés, véleményem szerint. Meggondolhatta volna ezt mind Ariana, mind a barátja. Mindenesetre, sok boldogságot nekik — akkor is, ha ennek a kapcsolatnak nem látom túl hosszú jövőjét.
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2018. június 13. 17:53
Néhány embernek komolyan fáj az,hogy Ariana boldog?! Esküszöm,hogy rossz olvasni ezeket a kommenteket..
Ariana 26-án lesz 25 éves.
Hadd Ő döntse el,hogy hogyan alakítja az életét,és kivel jár.
Néhányan Ari magánéletével foglalkoznak,de a tehetségét,kedvességét pedig nem veszik figyelembe.
Szerintem foglalkozzatok a saját párkapcsolati dolgaitokkal,és ne Ari szerelmi életébe szóljatok bele.
És nem,szerintem nem olyan régóta tart Pete-tel ez a kapcsolat.
Ti most komolyan kinéznétek Ari-ból,hogy kihasználta a volt barátját?
Komolyan mondom,nem tudom felfogni,hogy ide milyen emberek regisztrálnak.
Most jöhetnek a beszólások,de nem érdekel.Nekem ez a véleményem erről a közösségről.
Néhányan Ari magánéletével foglalkoznak,de a tehetségét,kedvességét pedig nem veszik figyelembe.
Szerintem foglalkozzatok a saját párkapcsolati dolgaitokkal,és ne Ari szerelmi életébe szóljatok bele.
Most jöhetnek a beszólások,de nem érdekel.Nekem ez a véleményem erről a közösségről.
2018. június 13. 18:04
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline |
nekem erről mindössze annyi a véleményem, hogy amíg ők így boldogok, addig senkinek semmi beleszólása nem lehet ebbe az egészbe. az ő életük. sok boldogságot nekik!♥ egyébként imádom azt a képet Arianáról, nagyon csinos rajta.
2018. június 13. 18:18
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
annyira vicces, mikor egy átlagos lány lép túl hamar az exén akkor megy a rib*ancozás, meg hasonlók, de ha ariana teszi ezt akkor mindenki milyen támogató. "az ő döntése." "nekem csak az fontos, hogy boldog legyen."
és ez igaz is. az ő döntése. ha úgy érzi, hogy készen áll egy másik kapcsolatra, akkor készen áll. de akkor ne nevezzük már a több lányt lotyónak.
most akinek nem inge, ne vegye magára, csak elég érdekes hogy mekkora a támogatás hirtelen. azért kívámcsi lennék, mit szólnátok, ha taylor tenné ugyanezt lol
és ez igaz is. az ő döntése. ha úgy érzi, hogy készen áll egy másik kapcsolatra, akkor készen áll. de akkor ne nevezzük már a több lányt lotyónak.
most akinek nem inge, ne vegye magára, csak elég érdekes hogy mekkora a támogatás hirtelen. azért kívámcsi lennék, mit szólnátok, ha taylor tenné ugyanezt lol
2018. június 13. 19:33
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
pff nekem 94000 dolláros négykarátos gyémántgyűrűm van szóval lehet irigykedni (jk szerintem nemhogy barátom, férjem se lesz soha rip)
Amúgy wtf azért ez így elég gyors. Holnap már terhes lesz mint Kylie meg az egész Kardashian család?XD (amúgy bírom Arianat de azért na)
Amúgy wtf azért ez így elég gyors. Holnap már terhes lesz mint Kylie meg az egész Kardashian család?XD (amúgy bírom Arianat de azért na)
2018. június 13. 20:15
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
TheBestKitsune igazad van egy átlagos lányt vagy éppen Taylort már mindennek elmondtak volna. Hivatalosan egy hónapja hogy együtt vannak de ki tudja mennyi ideje volt már együtt vele míg elvileg Mac volt a pasija akit kitartóan támogatott mindenben ja hogy ne mondja már senki ki hogy esetleg csalta Mac-cet . Könnyű Taylort szídni sokaknak mert volt jó néhány kapcsolata és dalt is írt róla de ő legalább nem több pasival volt egyszerre együtt és nem jegyezte el magát egyikkel sem. Nem csodálom hogy a házasságok nagy része válással végződik ész nélkül beleugrani amikor alig ismerjük a másikat nem jó kezdet
2018. június 13. 21:02
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
lol ti mégis mihez gratuláltok? Épp lejáratja magát a kedvencetek xD szörnyen szánalmas hiába kedvelem.
2018. június 13. 22:00
Idézet (MoonlightGrandeX @ 2018.06.13. 17:53)
Néhány embernek komolyan fáj az,hogy Ariana boldog?! Esküszöm,hogy rossz olvasni ezeket a kommenteket..
Igazad van, felnőtt ember, azt tesz az életével amit csak szeretne a saját felelősségére, de ettől eltekintve szerintem felesleges ezzel jönni, mert akár-hány-éves is az ember, élete során számtalan hibát követ el.
Kérlek, kicsit ésszerűbben gondolkodj el a kedvenced tettén. Alig néhány hónapja meg tele volt az internet azzal, hogy ő milyen hihetetlenül boldog előző párja mellett. Egyik pillanatáról a másikra úgy döntöttek vége. Ez teljesen rendben van bárkinél előfordul az ilyen, viszont az egyik cikkben azt olvastuk hogy az időbeosztás közéjük állt, a másikban meg már, hogy mérgező volt a kapcsolatuk Mac alkoholfüggősége miatt. Igazából teljesen mindegy, hogy melyikből mi igaz, sosem derül ki pontosan, de szerintem nem is ránk tartozik, de azért egy 2 éves kapcsolatot az ember még ha nem is volt felhőtlen a másik mellett, egyik pillanatról a másikra nem felejt el, lép tovább és már egy másik férfival, úgy hogy már ott csüng az eljegyzési gyűrű a kezén. Elég abszurd szituáció és ezzel szerintem nem is mutat jó példát felétek, rajongók felé, nem mellékesen pedig halál ciki az, mint ahogyan feljebb is írtam, hogy 1-2 hónapja még nagy szerelem volt Mac-el, most meg egy másik férfi húz gyűrűt az ujjacskájára. Nem gondolom, hogy kihasználta volna, csak egyszerűen érdekes ez az egész.
Halkan megjegyezném. Nem követem Grande munkáját egyáltalán. Semmilyen közösségi portálon nem követem, ahogyan a bulvár oldalakat sem, de mégis akarva akaratlanul összefutok egy vele kapcsolatos cikkel, ami nem csak a munkájával kapcsolatos - csak mondom a magánélete is rendesen ki van vesézve. Tele vannak a bulvárlapok vele, és sokan felkapják rá a fejüket. Mellékesen én nem tartom azt beleszólásnak, ha valaki normálisan, emberi stílusban fejezi ki véleményét. Ne haragudj, de egy normális embert meghökkentenek az ilyen hiper gyorsaságú dolgok és azt fogja írni, hogy ez kicsit gyorsnak véli a dolgot és elég érdekesnek szituációt. Ezért nem kell az ember fejét leharapni. Senki nincs egyforma véleményen is nem is lesz, ezért nem kell minősíteni a másikat, sem a közeget - aminek amúgy te is része vagy.
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2018. június 14. 12:55
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
A pasi egyértelműen odáig van érte, de azt hittem, Arinak több esze van, mint hogy egyből igent mondjon.
2018. június 14. 18:59
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
MIVAAAN?????!!!!
Na neeee...ezen nagyon kiakadtam. Nem tudom elhinni,hogy 1 hónap után eljegyzi ezt a srácot, de Macet,akivel évekig jártak, és még közös zenéket is alkottak dobta, nemhogy segített volna neki.
Sajnálom Ari, de sajnos nem örülök az eljegyzésednek): itt nagyon bűzlik vagy a megcsalás(mármint hogy Macet csalta meg),vagy a pénz szaga. Nagyon,de nagyon remélem,hogy boldog, hosszan tartó házasságotok lesz!!!(:
Na neeee...ezen nagyon kiakadtam. Nem tudom elhinni,hogy 1 hónap után eljegyzi ezt a srácot, de Macet,akivel évekig jártak, és még közös zenéket is alkottak dobta, nemhogy segített volna neki.
Sajnálom Ari, de sajnos nem örülök az eljegyzésednek): itt nagyon bűzlik vagy a megcsalás(mármint hogy Macet csalta meg),vagy a pénz szaga. Nagyon,de nagyon remélem,hogy boldog, hosszan tartó házasságotok lesz!!!(:
2018. június 14. 20:46
Majdnem mindenki kommentjében benne van,hogy taylor Swift.
Most hogy jön ide?!
WHAT?! :'D
Most hogy jön ide?!
WHAT?! :'D
2018. június 14. 22:18
TMYLMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.23. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 269915 offline |
Instan felugrott egy kep ahol ugyan ez a gyuru volt rajta 2016-ban a The Tonight Showban. Ossze volt hasonlitva meg ra is kozelitett a kepszerkeszto. Barmennyire kedvelem Arianat ez nagyon szanalmas. Nem hiszem,hogy a penzt latna a pasiban. Hiszen egy koncertjevel annyit kereshet mint a srac egesz evben. Nem is hiszem,hogy megcsalta Mac-et. De szerintem ez egy kicsit gyors valtas is. Talan ,hogy tobbet irjanak rola es a kozelgo albuma is nagyobb feltunest kapjon. Ki tudja itt mi az igazsag?!
2018. június 16. 10:25
Ez aztán a villámtempó. Én örülök a boldogságuknak, de azért ezzel még várni kellett volna szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.