Egy darabig most már biztosan nem fog új képeket megosztani a sztármami, Kylie Jenner, kislányáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sokkoló ok miatt letörölte kislányáról a képeket Kylie Jenner
2018. június 18. 14:12
romlottspárgatökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 269740 offline |
ebben mi a sokkoló? Ez az internet... Pár évvel ezelőtt valaki lehülyézett amikor azt mondtam, hogy az ilyenek miatt nem szabad gyerekről képet feltenni.
2018. június 18. 15:03
3%-os troll szavazó(k)
Na de komolyra fordítva a szót ez a nő (??) az én szememben mindig is senki volt. Semmit nem tett le az asztalra csak a kamera előtt vergődik és tetőtől-talpig mű.
De!!! Most végre el kezdtem ember számba venni. Látszik, hogy próbál jó anya lenni és végre éretten gondolkodik. Bravo. Alakul a molekula.
Na de komolyra fordítva a szót ez a nő (??) az én szememben mindig is senki volt. Semmit nem tett le az asztalra csak a kamera előtt vergődik és tetőtől-talpig mű.
De!!! Most végre el kezdtem ember számba venni. Látszik, hogy próbál jó anya lenni és végre éretten gondolkodik. Bravo. Alakul a molekula.
2018. június 18. 17:28
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline |
Olyan szomorú és elkeserítő, hogy vannak emberek, akik képesek egy édesanyát megfenyegetni, legyen az most híresség vagy sem. Mit ártott neki az a szerencsétlen kis lélek, aki maximum néhány hónapos? Értem én, hogy Kylie Jenner sokakban vált ki ellenszenvet, de azért mindennek van határa
2018. június 18. 18:40
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Sajnos nem lepődöm már meg semmin, sok a gusztustalan féreg. Kylienak kitartást kívánok.
2018. június 18. 18:46
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Szegénykék): annyira sok a beteg ember a világban. Remélem biztonságban vannak!
2018. június 18. 20:00
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Ez már annyira undorító és beteges... Soha nem értettem ezeket a pedofil állatokat. Mindössze egy pár hónapos csecsemőről beszélünk...
2018. június 18. 20:36
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline |
Már nem tehet túl sok mindent, az emberek tudják, hogy gyermeke született, attól még, hogy nem rak fel róla több képet, egy esetleges emberrabló felismerne egy kisbabát, szóval itt nem a képekkel van a probléma. Egyáltalán nem kéne megmutatnia, ha azt akarja, hogy teljesen biztonságban legyen, de elkerülhetetlen, hogy pár év múlva megmutassa, hogyan néz ki és akkor már sokkal felismerhetőbb lesz a többi gyerek között. Fokozzák inkább a házuk védelmét és ne hagyják felügyelet nélkül a kicsit!
2018. június 19. 10:42
Elkeserítő, hogy ilyen emberek is vannak. Kylie lépése teljesen érthető és jogos volt, bár az eddig leközölt képek Stormiról már úgysem fognak eltűnni teljesen a netről. Egy ideig jobb lesz a rivaldafénytől tényleg távol tartani a kislányt.
2018. június 19. 11:56
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline |
Tényleg elég elkeserítő, de mégis... Mi a rák fenéért publikus a címed kedves Kyle?
2018. június 19. 12:31
Váradi Nataliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.14. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 269645 offline |
De ez nem igazság hogy így megzsarolni egy sztárt!
Fel is jelenthetné!
Főleg pedofilok!És hogy elrabolják a kislányt!EZ azért csúnya volt!
Fel is jelenthetné!
Főleg pedofilok!És hogy elrabolják a kislányt!EZ azért csúnya volt!
2018. június 19. 12:44
Szomorú, hogy ilyen világban élünk már. Akármilyen fiatal is és sok ember nem éppen szívleli tevékenységeit, megnyilvánulásait látszik rajta, hogy mindezek ellenére büszke édesanya. A helyében én is félteném, nem mozdulnék a gyerek mellől el és óvatosabb lennék. Sajnálom, hogy betörtek hozzá, de nem értem miért publikus mindenki számára a címe. Mondjuk ezt alapból elég sok hírességnél nem értettem soha.
2018. június 19. 12:47
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline |
Ő nem sztár, csak egy ócska celeb.
Tényleg szomorú hogy vannak ilyen emberek a világon (pedofilok, gyerekrablók)... Viszont ha valaki ilyen szinten kirakja az életét (a gyereke életét) a nyilvánosság elé, annak számolnia kell azzal is, hogy esetlegesen ilyen beteg emberek fognak szórakozni vele...
Nem tudom sajnálni Kyle-t (a gyereket igen)!
Tényleg szomorú hogy vannak ilyen emberek a világon (pedofilok, gyerekrablók)... Viszont ha valaki ilyen szinten kirakja az életét (a gyereke életét) a nyilvánosság elé, annak számolnia kell azzal is, hogy esetlegesen ilyen beteg emberek fognak szórakozni vele...
Nem tudom sajnálni Kyle-t (a gyereket igen)!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni