AnnaSophia Robb és Uma Thurman horrorfilmjének premiere augusztusban lesz Amerikában és várhatóan hazánkban is láthatjuk majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik egy újabb hátborzongató horrorfilm
2018. június 19. 18:15
![]() |
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 ![]() |
Ez is olyan lesz, mint a többi horror amit a napjainkban adtak ki..semmi igazi félelmetes jelenet amin meglehetne ijedni. Akkor már írtak volna cikket a szeptemberben megjelenő ''Az Apáca'' c. horrorról. Na az ütős film lesz
2018. június 20. 07:13
![]() |
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 ![]() |
Nagyon-nagyon régen volt, hogy utoljára féltem. Ezért nézek sok horrort, hogy hátha valamelyik megint emberré tud tenni ilyen téren. Ami mások számára ijesztő, nekem izgalmas.
De ez a film már az előzményét elnézve is sz** lesz. A történet nem túl eredeti, és a főszereplő csajszi is tipikus... "nem beszélek, vámpírlány vagyok, de ha baj van, akkor már kinyitom a szám. Sőt, én leszek a hős"
Amúgy sokak számára már ott elrontották, hogy "from the producers of The twilight saga". Hisz valljuk be... az Alkonyat elég rosszul sikerült, csupán némi olyan kiscsajnak jön be, akik a vámpír korszakukat élik, valamint azoknak, akik olvasták a könyvet, és a filmhez is van reményük.
Sophy the bohemian-nal egyetértek: az apácáról jobban megérte volna cikket írni.
De ez a film már az előzményét elnézve is sz** lesz. A történet nem túl eredeti, és a főszereplő csajszi is tipikus... "nem beszélek, vámpírlány vagyok, de ha baj van, akkor már kinyitom a szám. Sőt, én leszek a hős"
Amúgy sokak számára már ott elrontották, hogy "from the producers of The twilight saga". Hisz valljuk be... az Alkonyat elég rosszul sikerült, csupán némi olyan kiscsajnak jön be, akik a vámpír korszakukat élik, valamint azoknak, akik olvasták a könyvet, és a filmhez is van reményük.
Sophy the bohemian-nal egyetértek: az apácáról jobban megérte volna cikket írni.
2018. június 20. 10:01
![]() |
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3290 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 ![]() |
Csatlakozom az előző hozzászóláshoz, mert én is inkább úgy vagyok, hogy izgalmasak, mintsem félelmetesek manapság a horror filmek számomra. Az előzménye engem sem nyügőzőtt le, főleg mikor megláttam, hogy Twilight Saga producere készítette. Talán azért belenézzek, de lehet nem sokáig fogom nézni. Lesznek még tuti sokkal jobb horror filmek, de nem olyanok, mint az AZ vagy a Get out, mert azok csak felkapott vackok. Gondolok én olyanokra, mint a Sinister vagy Insidious stb.
2018. június 20. 13:08
![]() |
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 ![]() |
Hát.. annyira nem keltette fel az érdeklődésemet, de szerintem mindenképp adok neki egy esélyt.
2018. június 20. 22:14
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Eleve szeretem az adaptációkat, mellesleg ez egy vörös pöttyös könyv alapján készült, úgyhogy én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok rá, a történet mellett még AnnaSophia Robb miatt is.

2018. június 21. 13:29
Idézet (kinga1994 @ 2018.06.20. 13:29)
A barátommal alig várjuk hogy megnézhesük a moziba
Mi is imádom a horrort..!!!

2018. június 22. 01:22
Már régóta tudtam a filmről, a snittre én is töltöttem fel a megfelelő adatokkal és természetesen várom... de a beharangozás nagyon el van tolva. Fontos megjegyezni, hogy maga az alapot adó könyv se titulálható horrornak, "csak" egy kellemesen paranormális, főként ifjúsági olvasói korosztályt (14 év alatt) megcélzó sztori. Ennél fogva, ha jó adaptációt akarnak, akkor a filmet se tehetik horrorrá... pláne ilyenné. A könyv varázsát a fokozatos adagolás adta- noha bőven lett volna még mit javítani a kidolgozáson - , ami itt nem fog megvalósulni ezzel az ide-oda futkorászós, hangosan sikoltozós, rémek elől bujkáló koncepcióval.
Szőrszálhasogató olvasói észrevétel; Kitnek a könyvben fekete a haja, Madame Duret pedig egy kreol származású nő.. vagyis Uma nem épp a megfelelő választás, ha a megjelenését nézzük.
Arra mindenesetre kíváncsi leszek, a sztorit hogyan egyeztetik össze a modern korral, mert ez a könyvben nem igazán jött össze - fenntartom, hogy a modernizáló felrázás, amiről Lois a kötet végi interjúban beszélt, nagy hiba volt.
Szőrszálhasogató olvasói észrevétel; Kitnek a könyvben fekete a haja, Madame Duret pedig egy kreol származású nő.. vagyis Uma nem épp a megfelelő választás, ha a megjelenését nézzük.
Arra mindenesetre kíváncsi leszek, a sztorit hogyan egyeztetik össze a modern korral, mert ez a könyvben nem igazán jött össze - fenntartom, hogy a modernizáló felrázás, amiről Lois a kötet végi interjúban beszélt, nagy hiba volt.
Kapcsolódó sztárok

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Maluma csaknem mindenét megmutatta új fotóin
Csak egy kéz takarta a testét.

Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Dwayne Johnson vicces videót posztolt arról, hogyan partizott az Oscar-gála előtt Emily Blunttal
Vidám felvételt posztolt.