A mai naptól kezdve kaphatók az Urban Outfitters üzleteiben és weboldalán a Shawn Mendes-album inspirálta felsők.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Shawn Mendes-kollekció
2018. június 19. 17:57
|
|
KulcsárHangaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.03. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 268933 offline
|
2018. június 19. 20:34
|
|
Stephanie.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.10. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 264826 offline
|
Nekem nagyon tetszenek és gyönyörűek. Csak sajnos drágábbak, mint Shawn hivatalos oldalán árult ruhák.
2018. június 19. 21:35
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Igazán szépre sikeredtek. ^^ Komolyan mondom, én szívesen hordanám őket! Különösebben nem is tűnnek drágának.
2018. június 20. 06:54
Nagyon tetszenek még én is felvennèm ôket.
Ès nem is drága...:-*
Ès nem is drága...:-*
2018. június 20. 10:58
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Nem értem hogy Shawn miért akar ennyire elcsajosodni. Ezek a virágok meg minden... Nekem fura egy huszonéves fiútól. Még a kislemezek borírói is virágosak. Értem én hogy a rajongói kedvébe akar járni mert ő is tudja hogy zömük lány de attól függetlenül nem kéne hogy mindene ilyen csajos legyen. Amúgy ezt most csak azért írtam mert ez a véleményem please don't kill me! xD
2018. június 27. 07:04
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
BLulu88: mivel a tizenéves lányok a célközönsége, persze hogy az ilyen stílusú dolgokat jelenteti meg sorra. Ez nem elcsajosodás, pusztán marketing
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.

0 felhasználónak tetszik: