Starity

World Cup 2018

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. június 20. 10:09 #1
Agüero10
Agüero10
Playstation platinum king
 
StátuszPlaystation for the players, XBOX is crap!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.27.
Hozzászólás: 3151
Csatolások: 9
Azonosító: 210618
Offline offline
Ki nyeri szerintetek az idei világbajnokságot?
2018. július 29. 04:13 #2
zuraiklaudia
zuraiklaudia
új tag
 
Státuszu play with my hair instead of my feelings thx.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.07.28.
Hozzászólás: 71
Csatolások: 3
Azonosító: 270444
Offline offline
Brazíloknaak kellett volna:(
2018. augusztus 13. 20:58 #3
zsofivokcs
zsofivokcs
visszatérő vendég
 
StátuszThe lone wolf dies,but the pack survives.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.04.04.
Hozzászólás: 117
Csatolások: 0
Azonosító: 269576
Offline offline
Horvát szurkoló voltam.Amikor kikaptak ott bőgtem a tv előtt xD
2018. szeptember 14. 15:58 #4
bogeszka44
bogeszka44
új tag
 
Státusz1% Chance 99% Faith
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.27.
Hozzászólás: 5
Csatolások: 1
Azonosító: 261090
Offline offline
Idézet (Agüero10 @ 2018.06.20. 10:09)
Ki nyeri szerintetek az idei világbajnokságot?

Én először németeknek szurkoltam, aztán a franciáknak =)
2018. szeptember 30. 13:57 #5
Agüero10
Agüero10
Playstation platinum king
 
StátuszPlaystation for the players, XBOX is crap!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.27.
Hozzászólás: 3151
Csatolások: 9
Azonosító: 210618
Offline offline
Én reméltem, hogy a belgák most végre nyernek egy nagy tornát, de ez a bronzérem is történelmi siker náluk.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!