A Five Seconds of Summer lenyomta a The Carters új albumát, az Everything Is Love-ot.
A teljes cikkhez kattints ide!
5SOS lenyomta Beyoncét
2018. június 26. 17:57
Ezaaaaz!!! Egyszerűen büszke vagyok a fiúkra!! A legjobbakat érdemlik! És ez még csak a kezdet.
2018. június 26. 18:04
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Beyonce és Jay-Z nem promózták az albumot, ellenben velük, szóval szerintem ők nyertek.
2018. június 26. 18:24
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Büszke vagyok rájuk
2018. június 26. 19:19
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Hát...egyikükért se vagyok odáig,de azért ez tényleg szép teljesítmény(mindenkitől)
2018. június 26. 19:36
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline |
Beyoncé és Jay Z albuma meglepetés album volt, csak prémium Spotify és Tidal fiókkal rendelkezők számára volt elérhető vagy pedig akinek ilyen fiókjai nem voltak, meg kellett vennie az albumot, de egy hét után már mindenki streamelheti. Nem védeni akarom Beyoncét, de szerintem nem tört össze amiatt, mert nem debütált az első helyen. Jelenleg turnézik a férjével, méghozzá telt házas koncerteket ad átlagos 80 ezer rajongó előtt, szóval szerintem az albumot csak azért adták ki, hogy a rajongóiknak kedvezzenek kicsit.
2018. június 26. 19:48
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline |
Ebből is látszik, hogy a jó és mínőségi zene megítélése is egyre jobban romlik. Véleményem szerint (ami persze teljesen szubjektív) elég nevetséges az, hogy egy olyan hangi adotságokkal és muzikalitással rendelkező nőt mint Beyoncé lenyom egy 5SOS kaliberű tucatzenét játszó zenekar.
Hanyatlik a zenei kultúra...
Mindezeket úgy írtam, hogy nem vagyok nagy Byoncé fan, de a tényeket helyén kell tudni kezelni.
Mindezeket úgy írtam, hogy nem vagyok nagy Byoncé fan, de a tényeket helyén kell tudni kezelni.
2018. június 26. 20:34
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Beyoncé csak a kritikusok meg a sajtó szemében akkora sztár, évek óta nem tud önálló slágert kiadni és a lemezei sem olyan fantasztikusak, mint ahogy azt a Metacritic mutatja.
2018. június 26. 21:39
MAGCONBOYSFANGIRLúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 256731 offline |
Nagyon/Írtózatosan büszke vagyok a srácokra. Hihetetlen min mentek át ebben a pár évben a fiúk és mindannyian büszkék lehetünk rájuk hogy hallgathatjuk őket és netalántán találkozhatunk velül. Szóval. I love you guys <3
2018. június 27. 03:01
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Idézet (sz.csenge @ 2018.06.26. 19:48)
Ebből is látszik, hogy a jó és mínőségi zene megítélése is egyre jobban romlik. Véleményem szerint (ami persze teljesen szubjektív) elég nevetséges az, hogy egy olyan hangi adotságokkal és muzikalitással rendelkező nőt mint Beyoncé lenyom egy 5SOS kaliberű tucatzenét játszó zenekar.
Jesus Christ. Hallottál már egy dalt is a 5SOS-től? Mármint nem bántásból, nem akarok veszekedni, de egyáltalán nem tömegek összekevered őket valakivel.
1 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com
2018. június 27. 08:51
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Nem csodálom, hogy ennyi példányban kelt már el a 5SOS albuma. Nagyon jó lett a fiúk albuma, büszke vagyok rájuk!♥
2018. június 27. 11:01
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (sz.csenge @ 2018.06.26. 19:48)
Már elnézést, de a profilodban szereplő Martina Stoessel és Ariana Grande is akkor "tucatzenét játszó" embernek minősül számodra? Szerintem sem, pedig egy kalap alá lehet őket venni a "tucatzenét játszó zenekar"-ral, ők sem csinálnak semmivel egyedibbet.
Attól hogy te nem tartod jónak és mínőséginek, más még tarthatja annak, such as me.
2 felhasználónak tetszik:
the banshee,
Blackheart.com
2018. június 27. 17:06
Az utóbbi időben nagyon megkedveltem a fiúkat, fantasztikus dalaik vannak, valamint a tagok is igazán szimpatikusak és viccesek. Büszke vagyok rájuk, még abban az esetben is, ha Beyoncéék albuma csak egy meglepetés album volt, akkor is nagyon szép teljesítmény ez a fiúktól. Remélem több figyelmet kapnak a jövőben, mert nagyon tehetségesek és ők tényleg megérdemlik a sikert.
És milyen tucat zenéről beszélünk? Nem illik úgy véleményt nyílvanítani egy előadóról, akit igazából nem is ismerünk, vagy csak 1-2 számát hallottuk. Ráadásul pont egy olyan mondja, aki tucat zenéket hallgat.
És milyen tucat zenéről beszélünk? Nem illik úgy véleményt nyílvanítani egy előadóról, akit igazából nem is ismerünk, vagy csak 1-2 számát hallottuk. Ráadásul pont egy olyan mondja, aki tucat zenéket hallgat.
1 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com
2018. június 27. 22:41
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Na ezt még egyszer meg ne lássam, h vki tucatzenének titulálja 5sos dalait! Ha nem ismered őket ne ítélj előre, ha pedig hallottál már egy dalt tőlük, főképp az új albumról akkor meg pláne ne merd azt állítani, h tucat dalaik vannak. Jeeez, ne röhögtess már kérlek! És igenis kiérdemelték azt, h lenyomták Beyoncé-t, hisz ő már ténylegesen elismert és rengetegszer volt első mindenhol, hát akkor most adjuk már meg az esélyt másnak is, jelen esetben 5sosnak, hadd csillogjanak már ők is első helyezettként! So elmondhathatatlanul büszke vagyok rájuk, hisz szívüket-lelküket beleadták ebbe az új albumba, úgyhogy nagyon is megérdemelték! Youngblood pedig az eddigi legkirályabb albumuk
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.