Érzelmes sorokat szentelt Instagramon modell kedvesének, Hailey Baldwinnak Justin Bieber.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érzelmes poszttal erősítette meg eljegyzését Justin Bieber: „Hailey, egyszerű, te vagy életem szerelme”
2018. július 10. 12:33
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Eleve érdekes tagnak tartottam ezt a Bieber gyereket, aki nem tudja sose, hogy mit akar vagy mit csináljon. Nekem ez hirtelen fellángolásnak tűnik, de ne legyen igazam és felőlem legyenek boldog házasok (ha egyáltalán sor kerül valaha az esküvőre XDD).
Azért nekem fura, hogy pár hónapja Selenával annyira boldogok voltak, most meg Hailey-t tartja élete szerelmének.
Azért nekem fura, hogy pár hónapja Selenával annyira boldogok voltak, most meg Hailey-t tartja élete szerelmének.
2018. július 10. 12:52
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline |
En személy szerint imadom Hails-t es őt féltem a legjobban. Justin annyira nem volt a szivem csücske de ha boldogok es nem bántja Haileyt akkor oke. Sol boldogságot..
2018. július 10. 15:40
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline |
Kissé hirteleb jött, de szimpatikusak együtt. Külön-külön nem bírtam őket vagy nem is tudom, de így együtt szerethető pár. Én kíánom, hogy legyen boldog, nyugodt és harmonikus kapcsolatuk.
Mellesleg jobb páros számomra, mint Selena-Justin.
Sok boldogságot, remélem nem hirtelen fellangolás.
Mellesleg jobb páros számomra, mint Selena-Justin.
Sok boldogságot, remélem nem hirtelen fellangolás.
2018. július 10. 15:46
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline |
én értem hogy celebek de nem értem miért kell közösségi oldalakon bizonygatni, ecsetelni hogy mennyire szeretik egymást. szerintem ez szükségtelen, de ők tudják.
2018. július 10. 16:07
yoonkookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 269565 offline |
Amilyen felelőtlen Justin én személy szerint nem mondtam volna neki egyből igent és nem is tartom túl valószínűnek,hogy hosszú életű lesz ez a házzaság,de ki tudja
2018. július 10. 21:02
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Mi lenne, ha nem kevernénk bele Selenat az összes Justinnal és a szerelmi életével kapcsolatos cikkbe? Ő már lezárta magában ezt az egészet, ti is tegyétek ezt! Néhány embernek nem ártana felfognia végre, hogy Jelena már régóta nem létezik.
2018. július 10. 23:36
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline |
Őszintén szólva, boldognak tűnnek.
(Bár anno Selenával is tűnt ennyire kiteljesültnek, szóval az életem szerelme kifejezés azért eléggé meglepett - egyébként azzal egyetértek, hogy Selenár kilehetne már hagyni a Justinhoz fűződő cikkekből.)
Boldogságot kívánok nekik, bár nem tudom, hogy elfog e jönni az a pont Justinnál, hogy úgy gondolja majd, hogy Haileyt csak úgy szereti, és úgy egészíti ki, mint barát a barátot - elégre is azok voltak.
(Bár anno Selenával is tűnt ennyire kiteljesültnek, szóval az életem szerelme kifejezés azért eléggé meglepett - egyébként azzal egyetértek, hogy Selenár kilehetne már hagyni a Justinhoz fűződő cikkekből.)
Boldogságot kívánok nekik, bár nem tudom, hogy elfog e jönni az a pont Justinnál, hogy úgy gondolja majd, hogy Haileyt csak úgy szereti, és úgy egészíti ki, mint barát a barátot - elégre is azok voltak.
2018. július 11. 06:25
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Az eleje és a vége teljesen más...csak nagyon remélni tudom,hogy ez nem egy médiafogás, és valóban Justin írta,mégpedig teljes szívéből.Mindenesetre gratulálok a párnak! Egyébként...utálom a nyálas szövegeket...de ez nagyon szép lett(:
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.