she didnt lie tho
(bár mondjuk nem nehéz úgy királynőnek lenni hogy kb két női relavant rapper van)
cardi is csak azért lett ilyen híres, mert minden kollaborációt elfogad amit felajánlanak neki. nicki sokkal régebb óta van a szakmában és sokkal tapasztaltabb. cardi strip b csak egy humorista
Nicki Minaj: „Én vagyok a világ legjobb női rappere, szóval kiny*lhattok”
2018. augusztus 23. 11:59
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
2018. augusztus 23. 12:24
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
koldusok között királynak lenni...
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2018. augusztus 23. 14:40
Idézet (TheBestKitsune @ 2018.08.23. 11:59)
she didnt lie tho
(bár mondjuk nem nehéz úgy királynőnek lenni hogy kb két női relavant rapper van)
cardi is csak azért lett ilyen híres, mert minden kollaborációt elfogad amit felajánlanak neki. nicki sokkal régebb óta van a szakmában és sokkal tapasztaltabb. cardi strip b csak egy humorista
Még szerencse, hogy a leghíresebb dala, ami őt híressé tette nem kollaboráció. A Bodak Yellow 13-14 hónapja jelent meg, azóta összeszedett 5 millió+ feliratkozót, több mint másfél milliárd megtekintést. Elég jó számok, ahhoz képest, hogy csak egy humorista xD.
Másnak 4 évbe telik összesedni 3,4 millió feliratkozót és 1 milliárd megtekintést, pedig ő elvileg "énekesnő". Jobb lenne, ha ő is megpróbálná a humorista szakmát, ahogy látom elég jól keresnek vele.
Ja és szemény szerint inkább egy ex-táncossal szimpatizálok, mint egy drogossal.
2018. augusztus 23. 18:56
Szerintem tehetségesebb Cardi B mint Nicki Minaj
2018. augusztus 23. 20:37
Teljesen megértem Nickit. Nem vagyok egy nagy rajongója, de tényleg gáz, hogy egy tehetséges ember egy tömeggyáros mögé bújik. Azzal viszont nem értek egyet hogy ő lenne Minden idők egjobb női rappere és gáz volt ez a kijelentése... de a dühét azért nagyon is megértem.
2018. augusztus 23. 21:19
Mélisande140új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 270492 offline |
Azt hogy kiakad ezen megértem. Én sem örülnék ennek az ő helyében. De amikor kitalálta, hogy "én akkor most rapper leszek", akkor végig gondolta, hogy más majd lehet hogy tisztességtelenül fog versenyezni. Ilyen szakma, ezzel jár. A közlésmódja pedig végtelenül alpárira sikeredett. Szerintem mi rajongók döntsük el, hogy nekünk ki IKON és ki a VILÁG LEGJOBB NŐI RAPPERE.
2018. augusztus 24. 00:24
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Idézet (ArteeBlanc @ 2018.08.23. 14:40)
Még szerencse, hogy a leghíresebb dala, ami őt híressé tette nem kollaboráció. A Bodak Yellow 13-14 hónapja jelent meg, azóta összeszedett 5 millió+ feliratkozót, több mint másfél milliárd megtekintést. Elég jó számok, ahhoz képest, hogy csak egy humorista xD.
Másnak 4 évbe telik összesedni 3,4 millió feliratkozót és 1 milliárd megtekintést, pedig ő elvileg "énekesnő". Jobb lenne, ha ő is megpróbálná a humorista szakmát, ahogy látom elég jól keresnek vele.
Ja és szemény szerint inkább egy ex-táncossal szimpatizálok, mint egy drogossal.
yall hear sumn..?
2018. augusztus 24. 10:46
Idézet (TheBestKitsune @ 2018.08.24. 00:24)
yall hear sumn..?
2018. augusztus 24. 11:26
Idézet (Kiim @ 2018.08.23. 12:24)
koldusok között királynak lenni...
ott a pont...
2018. augusztus 25. 14:50
Miért pont ő lenne a világ legjobb női rappere? Más már 20 éve van szakmában, és olyan albumok köthetőek a nevéhez, amelyek a mai napig ikonikusak és emlékezetesek maradtak. Az ő dalaira valószínű, hogy senki sem fog emlékezni 10-20 év múlva.
2018. augusztus 25. 15:33
Ami a szívén, az a száján! Még ha nagyképűségnek is tűnik az egész. Mindenesetre az igaz hogy sokszor a jobban adminisztráló ember kapja az elismerést és a sikert a tehetséges helyett! Ez tényleg gáz az életben! De azért nem Nicki Minaj a legjobb a szakmában!
2018. augusztus 25. 16:29
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Kezdem magam kellemetlenül érezni, amiért halvány lila gőzöm nincs arról, hogy ki az a Cardi B.
Őszintén, amikor például Missy Elliott, Lil' Kim vagy éppen Eve a fénykorukat élték ezek a hölgyek a fasorban sem lettek volna, szóval inkább vegyen vissza az arcból és becsülje meg a karrierjét, örüljön annak, hogy befutott és valaki hallgatja azt a minősíthetetlen szemetet, amit zenének csúfol. Sosem volt nekem szimpatikus, nem tartottam eddig sem túl sokra, de most már abszolút minden szimpátiámat elvesztette.
Őszintén, amikor például Missy Elliott, Lil' Kim vagy éppen Eve a fénykorukat élték ezek a hölgyek a fasorban sem lettek volna, szóval inkább vegyen vissza az arcból és becsülje meg a karrierjét, örüljön annak, hogy befutott és valaki hallgatja azt a minősíthetetlen szemetet, amit zenének csúfol. Sosem volt nekem szimpatikus, nem tartottam eddig sem túl sokra, de most már abszolút minden szimpátiámat elvesztette.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2018. augusztus 26. 15:55
Amit egyesek itt, a komment-szekcióban "szókimondóságnak" és "őszinteségnek" neveznek, meg "ami a szívén az a száján", az nem más, mint hatalmas egoizmus, nagyképűség és önteltség. Tény és való, hogy nem hallgatok semmilyen formában, semmilyen nyelven rap-et, mert abszolút' nem az én műfajom, de Nicki-t még ennyire sem tartom tehetséges embernek. Az az apró szimpátia, amit eddig éreztem iránta, az ilyen kijelentései, a viselkedése, a személyisége és a megjelenése miatt olyan gyorsan eloszlott, hogy az szinte nevetséges. Remélem, egyszer a művésznő is méltóztatik visszaszállni a Földre és normálisan viselkedni, mert amit jelenleg művel, az minden, csak nem normális... inkább gyerekes és szánalmas. Hihetetlen, hogy milyen nemes egyszerűséggel képes lealacsonyítani nála egész biztosan tehetségesebb és régebben a pályán lévő művészeket. Tiszteletlen, és rendkívül bunkó.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.