A komikus nagyon szeretne már megállapodni, de úgy tűnik, az élet mást tartogat a számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pete Davidson az eljegyzések megszállottja! Nem Ariana Grande volt az első, akinek megkérte a kezét
2018. november 03. 16:48
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2018. november 03. 18:02
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Azért van egy határ! Roppant tapintatlan a srác.
2018. november 03. 19:20
Azért Arika se ma született bárányka. Oké, hogy a csaj tette ki a srác szűrét, de nem tudunk semmit. Persze a rajongóknak jól esik Arianát szidni de nem lehet tudni. (Lehet, hogy) Ariana egy kiállhatatlan kis p*csa, veszekedtek és mielőtt a srác kiadhatta vlna az útját Ari tette meg. Ugyanmár emberek! Ariana nem makulátlan, elviselhetetlen stílusa van, csoda hogy egyáltalán valaki megkérte a kezét.
2018. november 03. 19:30
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline |
Arianat most nagyon sajnálom, azt hittem Pete segít neki feldolgozni Mac halálát, erre szétváltak... Legalább kiderült, hogy a kapcsolatuk nem elég erős ahhoz, hogy ilyen helyzetben is kitartson. Mac ezzel szemben ott volt Ariana mellett a manchesteri történtek után.
2018. november 03. 19:51
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline |
Idézet (AliceLiza @ 2018.11.03. 19:20)
Azért Arika se ma született bárányka. Oké, hogy a csaj tette ki a srác szűrét, de nem tudunk semmit. Persze a rajongóknak jól esik Arianát szidni de nem lehet tudni. (Lehet, hogy) Ariana egy kiállhatatlan kis p*csa, veszekedtek és mielőtt a srác kiadhatta vlna az útját Ari tette meg. Ugyanmár emberek! Ariana nem makulátlan, elviselhetetlen stílusa van, csoda hogy egyáltalán valaki megkérte a kezét.
Szerintem Ari nem kiállhatatlan , ahogyan te fogalmaztad . De szerintem neked jól esik Arit szekálni
2018. november 04. 02:03
Szerintem akár komikus valaki, akár nem..kell, hogy legyen egy határ, amin túl már nem viccelődik az ember. Ez a helyzet most poénok nélkül is elég kellemetlen.
2018. november 04. 08:07
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Hát nem tudom... nem sajnálom Arianát. Pete már a manchestari dolgokkal is viccelődött, szóval számíthatott volna erre. Ráadásul Ariana tényleg nem szent, ott volt az utálom Amerikát dolog, aztán az, hogy kiadta Mac útját és rá pár hétre eljegyzi magát mással. Klasz, hogy ő elvárja, hogy tekintettel legyenek rá, de ő nem volt tekintettel semmire.
Pete meg ha eddig humorizált a csajaival, akkor nyílván nem a hírverés miatt csinálja, ő ilyen. A határral kapcsolatban meg nem értek egyet, amíg nem Mac-el viccelődik, szerintem rendben van, hogy kiparodizálja a saját életét.
Pete meg ha eddig humorizált a csajaival, akkor nyílván nem a hírverés miatt csinálja, ő ilyen. A határral kapcsolatban meg nem értek egyet, amíg nem Mac-el viccelődik, szerintem rendben van, hogy kiparodizálja a saját életét.
2018. november 04. 08:27
Eszter2007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 270382 offline |
Én teljesen megértem.
Mindenki azt irja hogy szegény ariana hogy szenved a szakitás miatt, meg hogy ő a szegény kicsi áldozat.
Könyörgöm, ha szenved a szakitás miatt mégis mi a francért dobta ki????
És ha belegondolunk pete- nek se lehet jó érzés hogy a barátnője exe miatt dobták ki őt!
És ariana ne legyen besértődve ha ha poénkodik. Szarul van, igy probálja tultenni magát
Egyébként én értem hogy nehéz elviselni valaki számunkra kedves ember halálát, de ne álitsa be magát, és senki más se őt mártirként!
Mindenki azt irja hogy szegény ariana hogy szenved a szakitás miatt, meg hogy ő a szegény kicsi áldozat.
Könyörgöm, ha szenved a szakitás miatt mégis mi a francért dobta ki????
És ha belegondolunk pete- nek se lehet jó érzés hogy a barátnője exe miatt dobták ki őt!
És ariana ne legyen besértődve ha ha poénkodik. Szarul van, igy probálja tultenni magát
Egyébként én értem hogy nehéz elviselni valaki számunkra kedves ember halálát, de ne álitsa be magát, és senki más se őt mártirként!
1 felhasználónak tetszik:
ianginger
2018. november 04. 09:28
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2099 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Tapintatlan az aki ott hagyja a drogfüggő pasiját egy másik miatt majd egy héttel a szakítás után már menyasszony. Igen Pete egy idióta de az volt amikor Arika összejött vele ne tegyünk már úgy mintha ő angyalka lenne csalta meg már nem egy pasiját és jött össze más vőlegényével szóval ne csináljunk már belőle áldozatot. Ha valaki az akkor Mac az függő volt segítségre lett volna szüksége támogatásra nem arra hogy pofára ejtsék egy marha miatt
2018. november 04. 18:06
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline |
Idézet (rosa82 @ 2018.11.04. 09:28)
Tapintatlan az aki ott hagyja a drogfüggő pasiját egy másik miatt majd egy héttel a szakítás után már menyasszony. Igen Pete egy idióta de az volt amikor Arika összejött vele ne tegyünk már úgy mintha ő angyalka lenne csalta meg már nem egy pasiját és jött össze más vőlegényével szóval ne csináljunk már belőle áldozatot. Ha valaki az akkor Mac az függő volt segítségre lett volna szüksége támogatásra nem arra hogy pofára ejtsék egy marha miatt
Bocs , de képzeld el aranyom , hogy Ari nem egy másik miatt hagyta ott Macet , hanem pontosan amiatt , amit említettél .
A drogok
2018. november 05. 12:10
SlothLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 268448 offline |
Őszintént, ha Pete így tudja túltenni magát a szakításon egészségére. Viszont ha nem is nagy, de gy pici tekintettel Arianara is lehetne. Mindenki azt mondja, ő se ma született bárányka, meg minden, de azért fel lehetne fogni, hogy neki is rohadt nehéz lehet. Mac, akit bár otthagyott, de szerette, elhunyt. Azért nem lehet könnyű.Nem tudom néhány ember , hogy reagálna arra, hogyha kiderülne, hogy a volt párja elhunyt (isten ments, hogy ilyen történjen) Pete-et jogosan hagyta ott, korainak tartotta az esküvőt és még az exén se tette túl magát.Lehet azt gondolta, majd egy másik pasival sikerülni fog neki. Hát nem jött össze, majd tanul belőle. De könyörgöm nem kéne le kiállhatatlanozni, meg le "hülyep*csázni"... Majd ha annyi mindent megcsináltak a haterek, mint ő, és kb egy szinten vannak vele, akkor szidhatják, de így nagyon nem kéne. És nem , nem vagyok Arianator, mielőtt jönnének azok akik nem bírják.
2018. november 09. 21:12
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2099 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
SweetenerBae az hogy Mac drogos volt kifogásnak jó így nem kellett be ismernie hogy egy újabb pasiját csalta meg. Ha annyira megviselte volta a szakítás mint ahogy állítja nem kezd el járni hetekkel később Pete-tel és lesz rögtön a menyasszonya. Nyugodtan lehet a pasira fogni amiért lelépet és egy másikkal állt össze rögtön de nem Mac volt az első akit elhagyott és rögtön utána új pasija lett
2018. november 24. 18:12
GrandesBaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 271184 offline |
Örülök is meg nem is hogy szakítottak . Örülök , mert Pete roppant tapintatatlan bunkó volt . Nem örülök , mert Ari szomorú . Ez a Pete egy roppant tökfej undorító macsó . De addig szerettem míg Arival jártak , mert tök cukik voltak .
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.