Starity

SlothLover profilja

SlothLover  
  • Statisztika
  • 15 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 1 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2017. december 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

I'm pringle. That's kinda like single but hungry.

SlothLover
Utoljára aktív: 2019.05.01. 16:04Státusz módosítva: 2018.06.23. 15:03

Mi újság nála?

2018.08.08. 18:06SlothLover új kedvence Thomas Hayes

2018.08.08. 18:06SlothLover új kedvence Marlon Langeland

2018.08.08. 18:06SlothLover új kedvence Iman Meskini

2018.08.08. 18:06SlothLover új kedvence Ulrikke Falch

2018.08.08. 18:06SlothLover új kedvence Herman Tommeraas

Bemutatkozás


Szép reggelt/napot/estét idegen! 
 

Több mint valószínű, hogy kiváncsi vagy rám, ha ide tévedtél, minden esetre ha szeretnéd olvasd tovább a rólam szóló infókat :) 

Személy szerint nem szeretem az ilyen sablon leírásokat, hogy hány éves vagyok, hajam színe, szemem színe és hasonló. Őszintén, szerintem lényegtelen. 

Őszinte, sokszor talán túlságosan is, néha szemétkedő, makacs ember vagyok. Szókimondó, heves, sokszor türelmetlen és hirtelen haragú , a türelmetlen részre annyiban térnék vissza, hogy nem mindig vagyok az! Emelett kedves, szerintem egész jófej és őrült csaj vagyok (jó értelemben) . Ha valaki mellett már extrém szintű az őrültségem foka, sanszos , hogy közel áll hozzám az a valaki. :) Ha rám írsz vagy rád írok, úgyis megtudod. ;) 
 

Nem bírom, ha valaki a "semmiből előjön" és rosszindulatúan szólal meg. Bírom ha valaki normálisan eltudja mondani, az akár negatív, kiritikáját vagy véleményét. 

Szerintem mindenkinek voltak kicsit rosszabb, mélyebb pontjai/időszakai az életében, ahol borzalmasan maga alatt volt. Nekem is volt ilyen és pár dolgon kívül, senki és semmi nem tudott egyszerűen feldobni, jobb kedvre deríteni.

Ezek közül a pár dolgok közül, az egyik az egy sorozat és az abból ismert színészek. Ez a sorozat az Odaát/Supernatural, amiben a 2 legfőbb szereplőt Jared Padalecki(Sam) és Jensen Ackles(Dean) játssza. A ComicConos kérdésekre a válaszok, az, hogy folyamatosan azt mondogatták, hogy Harcolj tovább ("Always Keep Fighting") és , hogy igenis elég vagy, sokszor belém hasított amit mondtak. A Gag Reelekben a hülyéskedéseik , a képek amiket a rajongókkal csináltak. Minden amit másokért tettek, az nekem is sokat segített. Meglehet, hogy ez most sablonnak tűnik, nekem nem az. 

A következő dolog a 5SOS / 5 Seconds Of Summer

Luke, Ash, Mikey és Cal, akárcsak az SPN tagok, szintén sokban adtak erőt. Akik ismerik a fiúkat, tudják, hogy ők miken mentek át. Hogy saját erejükből küzdötték fel magukat oda ahol most jelenleg tartanak. A Keekek, a tweetek, a Liveok, Ashton idióta nevetései, Mikey hajai, Calum pucérkodása, Lucas drága szájpiercingje... Imádom őket, és nagyon fogom szeretni őket mindig. 

Akit még így említenék, aki a zenéjével sokat segített az a Green Day. 13-14 éves korom óta szeretem őket, voltam koncerten, sok erőt adta a szövegeikkel. Nem akarom novellákat írni, csak keveset, de a lényeg, hogy ezek a dolgok/emberek igencsak mellettem voltak mindig. 

Aki a legleg számomra, az Demi Lovato. 

Tudom, hogy most akadtak problémái, amik részben az ő részben az állítólagos "barátai" hibája, de én ettől függetlenül még mindig a példaképemnek tartom. Nem azért amit tett, hanem amilyen erős volt eddig. Nem fogom erről leírni a véleményemet, túl kevés a hely, ha szeretnéd tudni írj. Nem fogok vitatkozni erről senkivel , mert mindenki mást gondol és a saját véleményét fogadja csak el teljes mértékben. Szerintem emiatt felesleges is leállni és írogatni a rosszindulatot és a hate commenteket. Nekem Demi 8 éves korom óta példaképem, és mindig az lesz. A dalszövegei, az , hogy nyíltan vállal mindent ami vele történik és nyíltan vállalja a rosszat és a jót is egyaránt... Nekem mindent visz, az csak grátisz , hogy a hangja lélegzetelállító. 

Ebből kifolyólag, ha valami problémám akad, ami végérvényesen kihúz a kakiból az az éneklés. Nagyon szeretek énekelni, tudok is és ilyenkor semmi nincs körülöttem, csak az az elképzelt világ amiben akkor létezek. 

Ha érdekesnek találsz írj nyugodtan, nem harapok! :) 

Szerkesztés alatt 

Kedvenc sztárok

1 Luke Hemmings
2 Ashton Irwin
3 Michael Clifford
4 Calum Hood
5 Jensen Ackles
további kedvencek

Üzenőfal

LizzieAmalie Köszönöm! Igen, én is így vagyok ezzel :)

2018.08.30. 21:09

LizzieAmalie Szia! Megláttam Jensen-t, aztán olvastam a profilod és nem bírtam megállni, hogy ne szavazzak. :) SPN Family <3

2018.08.28. 22:10