Starity

LizzieAmalie profilja

LizzieAmalie white yellow white white  
  • Csatlakozott
  • 2018. június 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • szeptember 27.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, olvasás, filmnézés
  • Zenei stílusom
  • rock (alternatív, hard, post-grunge), alternatív metal...etc.
  • Imádom
  • eső, csillagok, csend
  • Utálom
  • rasszizmus, homofób emberek, hazugság, tömeg

Not today

LizzieAmalie
Utoljára aktív: 2023.02.14. 16:04Státusz módosítva: 2020.02.02. 02:02

Bemutatkozás


Szerkesztés alatt!

Bevallom, a profilszerkesztés nem az én műfajom, magamról meg kifejezetten utálok beszélni..szóval ezt vegyétek figyelembe, miközben rápillantotok. 

"People cry not because they're weak
It's because they've been strong for too long"

Először is tizenéves lány vagyok, egyszerű és hétköznapi. Általában kerülöm a tömeget, és nehezen nyitok mások felé. Szeretem az esőt, az éjszakát és a telet. Realistának tartom magam, még akkor is, ha a körülöttem lévők szerint pesszimista vagyok.

"Even when I feel like dyin'
Keep climbin' the mountain"

Zene: kedvemtől függően bármit szívesen meghallgatok, de inkább a rock felé húz a szívem. Bandák közül először a Skillet volt a mindenem(még most is nagyon szeretem), majd rátaláltam a Three Days Grace-re, ami örök kedvenc maradt, Linkin Park szintén. Magyar zenekarok közül Tankcsapdát és Depressziót szívesen hallgatok.

"Take everything from the inside and throw it all away"

Könyvek: kedvenc időtöltésem egyike az olvasás, amit olyan 6.-os koromban fedeztem fel. Azóta rengeteg könyv megfordult már a kezemben. Főleg fantasy, sci-fi és romantikus műfajban, de igazából bármit szívesen olvasok(ha jól meg van írva és éppen kedvem van az adott témához). Cassandra Clare The Infernal Devices és The Dark Artifices könyvei mély nyomot hagytak, ahogyan J. L. Armentrout Obszidián sorozata, illetve Susan Ee Angelfall trilógiája is.

"There is more to living than not dying"

Filmek: mostanában egyre sűrűbben(ha az időm engedi) ülök le egy-egy film elé. Műfajban bármi jöhet(a pszichológiával foglalkozóak kifejezetten), ami tud valami újat mutatni. Utóbb a Love, Simon-t néztem meg, hozzáteszem nem egyszer. Az Avengers filmekért szintén oda vagyok, kedvencem pedig Iron man, és Doctor Strange, kinek filmje kihagyhatatlan. Szeretem még a Pirates of the Caribbean részeit, és a Harry Potter filmsorozatot. Klasszikusok közül a Star Wars filmek, illetve (kissé más műfajban ugyan, de) a Dirty Dancing, amit szívesen megnézek.

"The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem"

Sorozatok: még emlékszem, amikor legelőször hallottam egy lebilincselő történetet egy time lord-ról, aki időgéppel utazgat utitársaival és mindenbe beleüti az orrát, miközben követhetetlenül magyaráz teljesen értelmetlen dolgokról..ez volna a Doctor Who, ami első sorozatként lopta be magát a szívembe. Ezután jöttek sorba a különböző témájú és műfajú sorozatok, ezek közül a legjobbak: az első néhány The Walking Dead évad, az első 5 Supernatural évad, amiket még mindig követek ugyan, de már egyik sem az igazi. Néztem a Vampire Diaries-t, a Teen Wolf-ot, láttam a Sherlock-ot, illetve most nézem a Flash-t, Supergirl-t, Originals-t és a Game of Thrones-t (stb...).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you"

Anime: úgy egy éve szerettem meg magát a műfajt. Igazából nálam ez a Naruto-val kezdődött, amit kiskoromban néztem, de mindig lemaradtam egy-egy részről, így végül abbahagytam. Mostanra rájöttem, hogy jobb volt így. A Shippuuden-t nézve azon kaptam magam, hogy ehhez kell egy bizonyos érettségi szint. Rengeteg mindent kaptam ettől az animétől, és boldog vagyok, hogy rászántam magam arra az iszonyat soknak tűnő részre(pedig gyorsan le lehet darálni) még akkor is, ha akadtak benne fájdalmas pillanatok.Ezen kívül a Tokyo Ghoul-t is szívesen nézem. Jelenlegi kedvenc anime moviem pedig a Kimi no na wa.

"It is not wise to judge others based on your own preconceptions and by their appearances"

Színészek: néhány kedvencem(nagyon listázva, mert rengetegen vannak)

Benedict Cumberbatch, Heath Ledger, Emilia Clarke, Neil Patrick Harris, Torian Bellisario, Tom Felton

 

"Listen, smile, agree
And then do whatever the fuck you were gonna do anyway"

Kedvenc sztárok

1 Heath Ledger
2 Benedict Cumberbatch
3 Neil Patrick Harris
4 Zendaya
5 Robin Williams
további kedvencek

Barátok

Koneko
Koneko

Child of the Chaos

HermioneGiga
HermioneGiga

visszatérő vendég

Üzenőfal

lily-rosé szia! ^^ köszönöm szépen, szintén tetszik a profilod :) visszament a szavazat!

2020.03.19. 21:09

Medeah. na, arról sem tudok sokat LmFaO. kár, engem is érdekel, hogy miből van :/ de hát mindegy. tovàbbi szép napot!

2019.08.25. 13:01

Medeah. oh, szia ^^ nagyon köszönöm a kedves szavaidat, és örülök, hogy tetszett a profilom! sajnos nem tudom, hogy miből van, de kétlem, hogy filmből / sorozatból. egy ,dark academia moodboard’-ból szedtem, Tumbliról :D ja, és én is szavaztam!

2019.08.25. 12:12

Desert of Blood Pedig nagyon sokszor érzem így, rossz szokás. =D Nem tudom, te hogy vagy vele, de próbáltál már éjjel írni? Olyan kettő magasságában? Igazi álom, senki sem zavar és magad lehetsz a gondolataiddal ^-^ Jajj, a Wattpad. Tehetségem van megtalálni a leggányabbakat, és együtt szoltam szörnyülködni az egyik barátnőmmel. :D semmi rossz indulat, de vanmak dolgok, amik nem valók mindenkinek. :') Ezek mind önálló sztorik, szóval nem ficik, az egyik annak indult, de annyi önálló ötletem volt, hogy meg nem mondanád, hogy az eredetileg egy Harry Potter ficinek indult. Már egy kicsit talán át is csapott az Avatarba, de persze ez más. :D Én is :((( Hú, én most neztem egy jó filmet, nem annyira thriller, hanem kicsit nyomozgatós, Spotlight a címe, és nagyon jó volt. ^^ Bocsi, hogy csak most válaszolok, de szörnyű a netem, mehh.

2019.08.13. 14:02

Desert of Blood Én sem. Meggyőződésem, hogy mindenkit idegesítek xd Szerintem ne add fel! Lehet, hogy csak te nem látod jónak, más meg le sem tudná tenni (: Az egész amúgy csak gyakorlás kérdése, semmi több. ^^ Dehogy őrültség, én is szeretek vizionalizálni! :D És úgy hamarabb fel is tudsz vázolni mindent, mint papíron. Imádom a fantasyket! *-* Ebből a világból hiányzik a varázslat :c Vannak hosszabb műveim. Konkrétan négy és fél regénnyel küzdök jelenleg, de írok novellákat is. :D Meg nagyons ok elkezdett regényem van most kispadon, mert nem tudok amnyi fele figyelni xd De főleg én is (dark)fantasykat írok, meg annál is több thrillert. :D

2019.08.09. 23:11