A rajongók meggyőződése, hogy Zayn új albumát, az Icarus Fallst Gigi Hadidnak köszönheti. A lány "mentette" meg az énekest, hozta vissza az életbe, és így jelenthetett meg az új lemez is.
A teljes cikkhez kattints ide!
ZAYN: albumpremier és szerelmi vallomás egyben
2018. december 19. 06:45
Vannak benne erős és gyenge számok is. Nem lett rossz album, de ettől most annyira nem vagyok elájulva.
2018. december 20. 06:58
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Most olvastam mekkora bukta lett ez az album. A nyomorék 1700 albumot bírt eladni eddig ( és ebben a letöltések és a fizikai eladások is benne vannak) Nem promózik, nem turnézik, de csalódott, mert nem ilyen karrieről álmodozott mikor kilépet az 1D-ből. A kiadója meg milliókat ölt ebbe a nagy semmibe. Beigazolódott amit anno mondtam. Az első albumnál még érdekes volt, mert elsőként lépett ki a fiúbandából, kiváncsiak voltak rá mit tud. Mint kiderült semmit. Szerintem egy rajongója se számítson további albumokra, mert egy ilyen előadónak ezt senki se fogja finanszírozni.
2018. december 20. 21:07
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Nem lett valami jó ez az album. Nincs vele nagy baj, csak épp olyan semmilyen. Túl sok a dal mintha ő is érezné nagyobb esély van rá hogy a sok dal között találjunk 1-2 jót. Kár érte, nagyon szép hangja van.
Nem tudom egyébként, de nagyon fura ez a srác. Csoda lenne ha megérné az időskort. Annyira labilisnak, gyengének, magányosnak néz ki. Jó lenne ha kezeltetné a mentális problémáit és összeszedve magát kiállna a világ elé és énekelné a dalait. Így semmi jövőhe a szórakoztatóiparban. Manapság a turnékból lehet megélni. Vegyen példát Harryről. Olyan albumot csinált ami nem populáris és mégis imádják sokan és mennek a rajongói a koncertjeire, sikeres a banda nélkül is. Vagy ott van Niall. Mindkettőjük megy és csinálja és nem otthon ül és telefont nyomkod meg szívja a slukkokat. Sajnálom amúgy, remélem összeszedi magát és észbekap 1x végre. Az album címe egyébként nagyon találó ezután a bukás után.
Nem tudom egyébként, de nagyon fura ez a srác. Csoda lenne ha megérné az időskort. Annyira labilisnak, gyengének, magányosnak néz ki. Jó lenne ha kezeltetné a mentális problémáit és összeszedve magát kiállna a világ elé és énekelné a dalait. Így semmi jövőhe a szórakoztatóiparban. Manapság a turnékból lehet megélni. Vegyen példát Harryről. Olyan albumot csinált ami nem populáris és mégis imádják sokan és mennek a rajongói a koncertjeire, sikeres a banda nélkül is. Vagy ott van Niall. Mindkettőjük megy és csinálja és nem otthon ül és telefont nyomkod meg szívja a slukkokat. Sajnálom amúgy, remélem összeszedi magát és észbekap 1x végre. Az album címe egyébként nagyon találó ezután a bukás után.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.