A 2005-ben indult bűnügyi drámasorozat lassan a végéhez közelít – a CBS csatorna nem rendelt be folytatást.
A teljes cikkhez kattints ide!
A 15. évaddal véget ér a Gyilkos elmék
2019. január 11. 16:24
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2019. január 11. 17:13
hangingtree.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 270351 offline |
ma láttam a bejegyzést, és rémesen elszomorodtam. bármeddig nézném ezt a sorozatot, bár megértem, ezt sem lehet a végletekig húzni.
2019. január 11. 19:28
*verocska jött rant-elni*
Megszámlálhatatlanul sokszor olvastam Instagram-on is és Tumblr-ön is, hogy mindenki szerint a végéhez közelített a sorozat, hogy az elmúlt évadok nem voltak az igaziak, hogy már unalmas számukra az egész. Nos, én azok közé tartozom, akik nem így vannak ezzel. Ez a széria az, amely ráébresztett, hogy igazából mivel is akarok foglalkozni az életemben, hogy mi érdekel igazán, hogy mi köt le, hogy mivel tölteném el az időmet - ez pedig a pszichológia. Be kell vallanom, JJ azon karakterek egyike, aki kirángatott nem egy, és nem két mély gödörből az elmúlt hónapokban. Ő volt életem első karaktere, akit igazán, szívemből szerettem, már 10 éve van ez így. Még rengeteg lehetőség rejlik ebben a sorozatban annak ellenére, hogy a befejező már a 15. évad lesz. Rengeteg. És rettentően szomorúvá tesz, hogy az évadzáró epizódon kívül már 10 részen keresztül tudhatom a lelkem egy aktív darabjának mindazt, amit a karakterek, a történetek, a kapcsolatok, a szerelmek, a barátságok, a sorozat épített fel bennem. Nem tudom, hogy fogom tudni feldolgozni a hiányát, mert bevallom, ez az első sorozat, amelynek úgy fogom megtekinteni a lezárását, hogy aktív nézője voltam. Fájdalmas lesz, és nem tudom, mit fogok kezdeni magammal. Hogy hogyan fogom elengedni mindazt, amit adott nekem. Rettentően le vagyok sújtva.
(és elszomorít, hogy az a ship, amely konkrétan éltet, sosem lesz valóságos. thanks cbs for being homophobic af)
Megszámlálhatatlanul sokszor olvastam Instagram-on is és Tumblr-ön is, hogy mindenki szerint a végéhez közelített a sorozat, hogy az elmúlt évadok nem voltak az igaziak, hogy már unalmas számukra az egész. Nos, én azok közé tartozom, akik nem így vannak ezzel. Ez a széria az, amely ráébresztett, hogy igazából mivel is akarok foglalkozni az életemben, hogy mi érdekel igazán, hogy mi köt le, hogy mivel tölteném el az időmet - ez pedig a pszichológia. Be kell vallanom, JJ azon karakterek egyike, aki kirángatott nem egy, és nem két mély gödörből az elmúlt hónapokban. Ő volt életem első karaktere, akit igazán, szívemből szerettem, már 10 éve van ez így. Még rengeteg lehetőség rejlik ebben a sorozatban annak ellenére, hogy a befejező már a 15. évad lesz. Rengeteg. És rettentően szomorúvá tesz, hogy az évadzáró epizódon kívül már 10 részen keresztül tudhatom a lelkem egy aktív darabjának mindazt, amit a karakterek, a történetek, a kapcsolatok, a szerelmek, a barátságok, a sorozat épített fel bennem. Nem tudom, hogy fogom tudni feldolgozni a hiányát, mert bevallom, ez az első sorozat, amelynek úgy fogom megtekinteni a lezárását, hogy aktív nézője voltam. Fájdalmas lesz, és nem tudom, mit fogok kezdeni magammal. Hogy hogyan fogom elengedni mindazt, amit adott nekem. Rettentően le vagyok sújtva.
(és elszomorít, hogy az a ship, amely konkrétan éltet, sosem lesz valóságos. thanks cbs for being homophobic af)
2019. január 12. 12:34
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline |
Ezzel a sorozattal nőttem fel... 14 éves korom óta a kedvencem legalább 50x újranetzem már...Minden idők egyik legjobb sorozatanak tartom, és nagyon sajnálom hogy véget ér.. Olyan mintha az életemnek egy fejezete érne véget...
2019. január 12. 15:36
Szerettem ezt a sorozatot, csak sokszor túl durva részek is voltak benne, amiket nehéz volt végignézni nyugodtan, a durvasága miatt. Sajnálom azért, sok sikert a szereplőknek a továbbiakban!
Kapcsolódó sztárok
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.