Tegnap este, a londoni O2 Arénában került megrendezésre a britek Grammy-gálájának is nevezett BRIT Awards.
A teljes cikkhez kattints ide!
BRIT Awards 2019: Íme a nyertesek listája!
2019. február 21. 16:54
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2894 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Little Mix
Csak azért csináltam Twittert, hogy minden nap szavazhassak rájuk és sikerült megnyerniük. Kibszottul büszke vagyok rájuk, hogy milyen messzire eljutottak a 7 év alatt. Visongtam és örömtáncot jártam mint egy 12 éves.
WE DID THAT MIXERS!

WE DID THAT MIXERS!

2019. február 21. 17:53
![]() |
xLeighAnnexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 267886 ![]() |
olyan jó, hogy a LM újra nyert egy szobrocskát! Nagyon örülök nekik ^^
2019. február 21. 18:49
![]() |
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 ![]() |
Elmondhatatlanul büszke vagyok a Little Mixre és a mixerekre egyaránt. A szavazás ideje alatt úgy éreztem, hogy mi egy család vagyunk.
Megnyertük a díjat a lányoknak, megköszönve, hogy mi mindent tettek értünk.
A fellépésük pedig megmutatta, hogy ők nem játszadozni jöttek és 100%-ig megérdemlik az összes elismerést amit kaptak.
Nincs megállás a lányok számára és megfogják kapni azt az elismerést, amit érdemelnek
Megnyertük a díjat a lányoknak, megköszönve, hogy mi mindent tettek értünk.
A fellépésük pedig megmutatta, hogy ők nem játszadozni jöttek és 100%-ig megérdemlik az összes elismerést amit kaptak.
Nincs megállás a lányok számára és megfogják kapni azt az elismerést, amit érdemelnek
2019. február 21. 19:49
![]() |
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 ![]() |
A Little Mix NAGYON megérdemelte már ezt a díjat! Csak úgy, mint a legjobb csapatnak járót is megérdemelnék (amit remélem most már hamarosan megkapnak!)
Az előttem szólókkal teljesen egyetértek, végre sikerült megcsinálnunk nekünk, MIXEREKNEK, és fantasztikus volt, hogy ennek a részese lehettem úgymond én is!
Az előttem szólókkal teljesen egyetértek, végre sikerült megcsinálnunk nekünk, MIXEREKNEK, és fantasztikus volt, hogy ennek a részese lehettem úgymond én is!

2019. február 22. 15:00
![]() |
Selz1992leighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 2870 Csatolások: 22839 Azonosító: 155975 ![]() |
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ezúttal nem "lopták" meg a lányokat szerencsére. Nagyon megérdemelték a díjat
Az meg, hogy a legjobb csapatnak járó díjat nem kapta már női csapat vagy 20 éve szerintem nem véletlen

2019. február 26. 20:17
![]() |
AriFanPageúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 271716 ![]() |
Ariana Grande, na végre! Jöjjenek azok a díjak. Őszintén szólva minden kategóriában amire jelölik, az első helyet adnám. Na, de nem azért mert Arianator vagyok, bár ez is benne van a dologban. Azok után amennyit melózott, hát azt aki nagyon akarja se tudja beérni + mindenki próbál olyan szinten lenni, de valamiért csak neki sikerül. C'mon bae and congrats!
2019. április 19. 18:53
![]() |
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 435 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 ![]() |
Éljen George Ezra!!! Már éppen ideje volt. De örülök Arianának, Ed Sheerannek, és Pinknek is!
Kapcsolódó sztárok

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
A Szólíts a neveden sztárja kínos helyzetbe került.

Uh-oh! Mégis Harry Styles miatt hagyta el gyermekei apját Olivia Wilde?
Uh-oh! Mégis Harry Styles miatt hagyta el gyermekei apját Olivia Wilde?
Botrányos nyilatkozatot adott ki az exe.

Exét, Bella Hadidot csúfolja új külsejével The Weeknd?
Exét, Bella Hadidot csúfolja új külsejével The Weeknd?
A rajongók úgy gondolják, hogy ex barátnőjére utal az új kinézete.

Armie Hammer nemcsak kannibál, de ittasan és beállva ült volán mögé
Armie Hammer nemcsak kannibál, de ittasan és beállva ült volán mögé
Mi történik a színésszel?

Így néznek ki az Alkonyat szereplői ma – IV. rész (Volturi)
Így néznek ki az Alkonyat szereplői ma – IV. rész (Volturi)
Sokat változtak a színészek. IV. rész.

18+ Hihetetlen: Azealia Banks kiásta és megfőzte halott macskáját
18+ Hihetetlen: Azealia Banks kiásta és megfőzte halott macskáját
Ismét botrányba keveredett a rapper.