Az Oscar-díjátadó óta folynak a találgatások és megy a pletyka, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper között biztos van valami, hiszen a Shallow előadása közben elég intim közelségbe kerültek egymáshoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga reagált a pletykákra
2019. február 28. 18:54
|
|
Arabella505új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.27. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 271725 offline
|
Mostanában minden Lady Gaga és Bradley Cooper körül forog, ahogy a cikkek is.. Kicsit már unalmas
2019. február 28. 20:10
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Aranyosak lennének együtt, de gondoltam, hogy nincs közöttük semmi
2019. február 28. 22:48
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Nagyon aranyosak és összeillenének, de én is gondoltam, hogy ez valami hatásvadász előadás volt. Mindenesetre nagyon valósághű volt és csak úgy vibrál köztük a levegő, talán Bradley és Gaga között jobban megvan a kémia, mint Bradley és a barátnője között.
2019. február 28. 23:15
Annyira aranyos párost alkotnának. De persze érthető, hogy megrendezett volt az előadás.
2019. március 01. 10:12
|
caesarvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 265852 offline
|
Jót röhögtem azon, hogy mindenki bekajálta ezt a kamu dumát. Ti tényleg mindent elhisztek, amit mondanak nektek? Szegény Lady Gaga tagadja a dolgot, mert csak ő szerelmes, de Bradley Cooper láthatóan nem óhajtja otthagyni a modellcsajt, meg gondolom a gyerekét sem, hiába szakított szegény csaj a vőlegényével. Ezt bebukta. Most próbálja menteni, ami menthető...
2019. március 01. 11:31
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Szeretem Gaga munkásságát, nagyon elismerem.... De szegény nem egy klasszikus szépség. Sőt Én személy szerint szépnek se mondanám. Igazat adok azoknak akik szerint csak Ő táplál gyengéd érzelmeket, és Bradley nem. Irina viszont eszméletlen gyönyörű nő. Bár nem tudok Róla sokat, de én remélem nem fognak szakítani.
2019. március 01. 16:51
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Hoxa18! Nem csak a szépség van a világon, lehet izgalmasabb személyiség az,aki kevésbé vonzó.Bár én sme támogatom,hogy Bradley lecserélje a párját,de ne is a szépsége miatt tartsa meg...
2019. március 01. 21:14
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Gaga nem egy klasszikus szépség, de szerintem egyre jobban néz ki évről-évre és jól áll neki ez a szolidabb stílus is. Szimpatikus nő.
2019. március 03. 22:29
Nem teljesen értem a kommentelőket, akik a szépséget próbálják felhozni érvnek, hiszen a belső is fontos. Nem mellesleg Stefani is gyönyörű, csak karakteres és nem átlagos.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: