A lánycsapat ismét előrukkolt egy új dallal, melyhez egyből videoklip is tartozik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Little Mix új száma!
2019. június 16. 15:37
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7741 Csatolások: 464099 Azonosító: 206112 offline
|
Én is pont ugyanígy voltam vele.
A kliptől mondjuk tartottam a kiszivárgott képek miatt, egyik ruha sem volt valami tetszetős,de amennyire azt vártam hogy rossz lesz, annyira jó lett.
A Power óta ez a legjobb klipjük szerintem.
A kliptől mondjuk tartottam a kiszivárgott képek miatt, egyik ruha sem volt valami tetszetős,de amennyire azt vártam hogy rossz lesz, annyira jó lett.
2019. június 16. 18:50
Ez az egyetlen dal ami nem tetszik tőlük. De a videóklip tök jó
2019. június 16. 19:24
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
mikor az előzeteseket kaptuk, meg voltam ijedve, mert egyáltalán nem tetszett. a képek láttára nagyon vártam a videóklipet, mert tudtam, a lányok csak jót adnak ki kezük közül, bár a dal még mindig kétségeket ébresztett bennem a megjelenése pillanatáig. azt az érzést amit ez a dal kölcsönöz, lehetetlen elmagyarázni. hihetetlen büszkeséget és imádatot érzek eziránt a négy, csodálatos istennő iránt. a dal maga a mennyország, az én nyugovóm. a bounce back az, amire fel akarok kelni, és ami elaltat. elmondhatatlanul boldoggá tett a dal illetve a videóklip is. kérem szépen, ez itt a little mix, és remélem ezáltal a szám által megismeri a világ, hogy ki is az a négy lány, akiért ennyire rajongok. büszkébb nem is lehetnék. örülök, amiért mixer lehetek már évek óta.
2019. június 17. 10:47
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
végre. végre, végre! amikor még csak a teaser-t hallottam, már akkor éreztem, hogy ez itt egy kis szelet lesz a régi little mix számokból! a glory days eráig szerettem minden dalukat, de utána nekem nem nyújtották azt a színvonalat, mint régen. hihetetlen, hogy már 4 éve annak, hogy ismerem őket, és most egy olyan dallal rukkoltak elő, ami visszahozza nekem a 2015-s feeling-t. <3 nem is lehetne jobb ez szám, egyszerűen imádom. ^^
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: