Harminchárom éves lett a pasija, boldog szülinapot kívánt neki egy közös képpel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halsey szerelmes fotót posztolt
2020. január 21. 21:23
Miért nem lepődöm meg azon, hogy szegény lány magánéletéről (egy egyszerű szerelmes képről...) előbb íródik cikk, mint arról, hogy 2,5 év után kiadja karrierje legjobb albumját sikeres dalokkal és rengeteg kritikai elismeréssel?
Anyway, stream Manic.
(Egyébként H és Evan nagyon aranyosak együtt, kár, hogy a srác toxikus rajongói képtelenek elfogadni a tényt, hogy szívük szerelme más mellett találta meg a boldogságot, és emiatt éjt nappallá téve támadják őt kommentekben.)
Anyway, stream Manic.
(Egyébként H és Evan nagyon aranyosak együtt, kár, hogy a srác toxikus rajongói képtelenek elfogadni a tényt, hogy szívük szerelme más mellett találta meg a boldogságot, és emiatt éjt nappallá téve támadják őt kommentekben.)
2 felhasználónak tetszik:
Fannycska999,
Harlow
2020. január 21. 21:38
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Az új albuma nemhogy külön cikket, még említést sem kap ebben a cikkben. Hát persze, hogy fontosabb a sztárok magánélete, mint a karrierjük, typic Starity...
Btw nagyon fura őket együtt látni, főleg amiatt, hogy Evan mennyi ideig együtt járt Emma Roberts-szel, de nagyon örülök H boldogságának.
Btw nagyon fura őket együtt látni, főleg amiatt, hogy Evan mennyi ideig együtt járt Emma Roberts-szel, de nagyon örülök H boldogságának.
2 felhasználónak tetszik:
Fannycska999,
Harlow
2020. január 22. 08:37
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Nekem valahogy furák ők ketten együtt, arról nem is beszélve, hogy anno Yungblud szülinapján is milyen édes posztot tett ki Instára, egy hónappal később meg már külön voltak... nagyon szeretem Halsey-t, de a fiú ügyeiről jobb lenne annyit tudni amennyit megénekel.
És ahogy előttem is írták, nem ezekkel a dolgokkal kellene foglalkoznunk. Az új albuma valóban zseniális, elképesztő amit alkotott a nő, ami engem illet, én újra beleszerettem a zenéjébe (az elmúlt öt évben már nem tudom hanyadik alkalommal). A magánélete az ő dolga kellene, hogy legyen, a zenéje az, amit nekünk szán.
És ahogy előttem is írták, nem ezekkel a dolgokkal kellene foglalkoznunk. Az új albuma valóban zseniális, elképesztő amit alkotott a nő, ami engem illet, én újra beleszerettem a zenéjébe (az elmúlt öt évben már nem tudom hanyadik alkalommal). A magánélete az ő dolga kellene, hogy legyen, a zenéje az, amit nekünk szán.
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.