Február 9-én, azaz ma éjjel Los Angeles-i Dolby Theater-ben került megrendezésre a 92. Oscar-díjátadó gála, melyen tiszteletét tette a sztárvilág színe-java. Nézzük, hogy jelentek meg a legrangosabb díjátadón.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ruhamustra: Oscar 2020
2020. február 10. 11:59
Brie, Natalie, Janelle, Florence, Gal és Salma mindent vittek, de megemlíteném még Billy Porter-t és Amy Adams-et, akik bár nincsenek rajta a listán, szintén lenyűgözőek voltak.
2020. február 10. 13:03
Nuttikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 177576 offline |
Az a szomorú, hogy sok ruha jobban is állhatna nekik, ha tudnák, hogyan kell rendesen viselni, hogy az elegáns legyen. Ahhoz képest, hogy színésznők, valahogy hiányzik az elegancia a tartásukból. Ne mondják, hogy nem telik egy tanárra, aki megtanítja nekik, hogyan pózoljanak.
Bár nem Natalie ruhája a legjobb, még is összhatásban kimagaslik.
Bár nem Natalie ruhája a legjobb, még is összhatásban kimagaslik.
2020. február 10. 15:06
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline |
Renée nagyon elegáns és sudár ebben a ruhában. Ő volt az egyik legcsinosabb.
2020. február 10. 19:34
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Billie Eilish ruhája borzalmas. Timothy Chalamet olyan, mintha egy melegítő felsőt viselne. A többiek fel tudtak öltözni
2020. február 11. 00:08
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Billie hozta ismét a formáját.
Nekem Scarlett, Renée, Margot, Gal, Brie és Camila Morrone ruhái tetszettek legjobban (utóbbiról most tudtam meg, hogy drága Leóm barátnője wow)
Nekem Scarlett, Renée, Margot, Gal, Brie és Camila Morrone ruhái tetszettek legjobban (utóbbiról most tudtam meg, hogy drága Leóm barátnője wow)
2020. február 11. 06:47
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Brie Larson lába valami hihetetlen ocsmány módon nézett ki abban a cipőben és még mutogatta is... Rooney Mara számomra annyira ijesztő és csúnya, nem is tudtam a ruhájára koncentrálni, mert a feje.... Nekem legjobban Janelle ruhája tetszett
2020. február 16. 10:51
Janella ruhája nekem személy szerint nagyon bejön, nem is igazán értem, hogy miért került fel a legrosszabb ruhák listájára. Viszont a többi... van ám dresscode. Billie pedig nevetséges
2020. február 17. 10:34
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline |
Camila Morrone néz ki a legjobban...
2020. február 24. 17:57
kaposvarigaborúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.31. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 106706 offline |
A legelső az első.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.