Február 9-én, azaz ma éjjel Los Angeles-i Dolby Theater-ben került megrendezésre a 92. Oscar-díjátadó gála, melyen tiszteletét tette a sztárvilág színe-java. Nézzük, hogy jelentek meg a legrangosabb díjátadón.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ruhamustra: Oscar 2020
2020. február 10. 11:59
Brie, Natalie, Janelle, Florence, Gal és Salma mindent vittek, de megemlíteném még Billy Porter-t és Amy Adams-et, akik bár nincsenek rajta a listán, szintén lenyűgözőek voltak.
2020. február 10. 13:03
![]() |
Nuttikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 177576 ![]() |
Az a szomorú, hogy sok ruha jobban is állhatna nekik, ha tudnák, hogyan kell rendesen viselni, hogy az elegáns legyen. Ahhoz képest, hogy színésznők, valahogy hiányzik az elegancia a tartásukból. Ne mondják, hogy nem telik egy tanárra, aki megtanítja nekik, hogyan pózoljanak.
Bár nem Natalie ruhája a legjobb, még is összhatásban kimagaslik.
Bár nem Natalie ruhája a legjobb, még is összhatásban kimagaslik.
2020. február 10. 15:06
![]() |
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 ![]() |
Renée nagyon elegáns és sudár ebben a ruhában. Ő volt az egyik legcsinosabb.
2020. február 10. 19:34
![]() |
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 ![]() |
Billie Eilish ruhája borzalmas. Timothy Chalamet olyan, mintha egy melegítő felsőt viselne. A többiek fel tudtak öltözni

2020. február 11. 00:08
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2894 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Billie hozta ismét a formáját.
Nekem Scarlett, Renée, Margot, Gal, Brie és Camila Morrone ruhái tetszettek legjobban (utóbbiról most tudtam meg, hogy drága Leóm barátnője wow)

Nekem Scarlett, Renée, Margot, Gal, Brie és Camila Morrone ruhái tetszettek legjobban (utóbbiról most tudtam meg, hogy drága Leóm barátnője wow)
2020. február 11. 06:47
![]() |
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 858 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 ![]() |
Brie Larson lába valami hihetetlen ocsmány módon nézett ki abban a cipőben és még mutogatta is... Rooney Mara számomra annyira ijesztő és csúnya, nem is tudtam a ruhájára koncentrálni, mert a feje.... Nekem legjobban Janelle ruhája tetszett
2020. február 16. 10:51
Janella ruhája nekem személy szerint nagyon bejön, nem is igazán értem, hogy miért került fel a legrosszabb ruhák listájára. Viszont a többi... van ám dresscode. Billie pedig nevetséges
2020. február 17. 10:34
![]() |
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 435 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 ![]() |
Camila Morrone néz ki a legjobban...
2020. február 24. 17:57
![]() |
kaposvarigaborúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 106706 ![]() |
A legelső az első.
Kapcsolódó sztárok

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
Háromszor is házasodott a sztár.

Harry Styles és Olvia Wilde néhány hete kezdett randizni
Harry Styles és Olvia Wilde néhány hete kezdett randizni
Harry Styles és Olivia Wilde közel került egymáshoz.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Meglepő lett a lista: itt vannak a legnépszerűbb filmek 2020-ból!

Jason Sudeikis szíve összetört: azt hitte, még megmenthető kapcsolata
Jason Sudeikis szíve összetört: azt hitte, még megmenthető kapcsolata
Volt szerelme azonban mást választott.

18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
A Szólíts a neveden sztárja kínos helyzetbe került.