Malik egy YouTube-sztárral került összetűzésbe, szerelme megadta rá a választ.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beszóltak Zayn Maliknak, Gigi Hadid élesen reagált rá
2020. február 24. 14:26
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline |
Némely sztárnak már nevetségesen nagy arca van, de nem tudom mire, azért annyi mindent nem tettek le az asztalra mint pl. egy orvos, egy gyógyszerész vagy akár egy mérnök, akiknek tényleges tudást kell szerezniük és hatalmas felelőség nehezedik rájuk töredék pénzért. Zayennek és Giginek szerencséjük van, hogy olyan világban élnek, ahol abnormálisan túlértékelik és túlfizetik az énekeseket, színészeket, modelleket. Ha nem akarnak együtt lógni valakivel az nem baj, de normálisan is lehet közölni. Persze aztán az is lehehet, hogy tényleg a youtuber srác volt bunkó, nem tudjuk, nem voltunk ott.
2020. február 24. 15:32
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 898 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
Teljesen egyetértem Gigivel, ok talanul beszólogatni Zaynek azért nem jó dolog pici youtuber;)
2020. február 24. 20:24
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Jake Paul egy igazi, félreismerhetetlen s*ggarc, akivel egyetlen kicsit is normális ember se akarná az idejét tölteni. Totál gyerekesen reagálta le a szituációt, bármi is történt, egy érett felnőtt ember nem támadja be így a másikat a nagy nyilvánosság előtt. Nyílván besértődött a kisfiúcska, amire megkapta a hasonló stílusban írt választ, hátha ért belőle.
2020. február 24. 21:51
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Szerintem itt mindenki saras. Zaynről többször is lehetett már hallani hogy bunkó és arcoskodó, Jake pedig ugyanez. Szépen egymásra találtak
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
2020. február 24. 23:14
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154155 Azonosító: 270554 offline |
Idézet (Alexaaa09 @ 2020.02.24. 21:51)
Szerintem itt mindenki saras. Zaynről többször is lehetett már hallani hogy bunkó és arcoskodó, Jake pedig ugyanez. Szépen egymásra találtak
Ugyanez volt az én gondolatom is. Hozzátenném, hogy akárhonnan nézzük a dolgot, Jake, (feltehetőleg Zayn is, de ezt ugye nem tudjuk biztosan), illetve Gigi is rendkívül primitívek voltak, innentől kezdve pedig én egyiküket sem tudom sajnálni. Ha Gigi olyan megfontolt lenne, nem venné fel egy ilyen arcoskodó ember szövegelését, és főleg nem válaszolna neki ugyanabban a stílusban.
Egyébként egy ilyen Jake-figurát azzal lehet a legjobban "megalázni" (ha már az adok-kapok dolog is szóba került), ha az ember válaszra sem méltatja. Az egészet a nézettségért, reakciókért, reklámért csinálja, a negatív reklám is reklám alapon. Nem fog helyrekerülni az agya attól, hogy Gigi a saját fegyverével vág vissza neki, ezt valószínűleg már pont elégszer megkapta, és mint látjuk, nem tanul. Nem lenne szabad hírértéket tulajdonítani annak, ahogy provokálja a környezetét, és akkor nem is csinálná. Ezzel csak újra és újra megbizonyosodik róla, hogy ő fontos ember, és van helye a közösségi médiában az agyatlan megnyilvánulásainak.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.