Jelenleg rengeteg fiatal aggódik most amiatt, hogy talán idén mégsem lesz alkalma leérettségizni és akkor mi lesz utána a továbbtanulási terveikkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 inspiráló nő, aki diploma nélkül is sikeres
2020. április 11. 20:02
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2020. április 11. 21:46
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Nyilván tehetségesek mind,de a legtöbb csak szerencsés volt. Most is vannak nagyon jó énekesek,színészek,de mégsem figyelnek fel rájuk. Szerencse kell mindenhez,na meg pénz!
2020. április 12. 08:35
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Ide inkább olyan embereket raktam volna akik sokat értek el mondjuk tudományosan vagy üzletileg pedig nem mentek egyetemre, nem sztárokat akik igen tehetségesek de nem sok ész kell ahhoz amit csinálnak.
2020. április 12. 09:49
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline |
Nem mindenki születik úgy, hogy szerencsésen verje vissza a fényt, és arról sem szól a fáma, miféle khm, egyéb áldozatokat kellett meghozniuk, hogy meglegyen az a szerep vagy az a lemezszerződés.
Úgy lenne fair, ha itt lenne mellettük tízezer olyan nő története, aki viszont sose vitte semmire, mert nem tanulhatott tovább (főleg az USA-ban). Plusz, ha közelebbről megpiszkáljuk az életüket, többüknél nem is annyira fényes az a sikersztori, dehát ez a starity.
Úgy lenne fair, ha itt lenne mellettük tízezer olyan nő története, aki viszont sose vitte semmire, mert nem tanulhatott tovább (főleg az USA-ban). Plusz, ha közelebbről megpiszkáljuk az életüket, többüknél nem is annyira fényes az a sikersztori, dehát ez a starity.
2020. április 12. 11:18
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154155 Azonosító: 270554 online |
Nem írom le kifejtve a véleményem, megtették az előttem hozzászólók. Még talán annyi, hogy bár nem vagyok benne biztos, de tudtommal Halsey sem szerzett diplomát. Az ő története tényleg inspiráló, simán elfért volna ezen a listán. Engem mondjuk nem kifejezetten inspirálnak azok az előadók, akik a gimi után lemezszerződésbe sétáltak, vagy már 12 évesen nagy sikerű filmekben játszottak...fogalmazhatok úgy is, hogy számukra ez borítékolható volt (még akkor is, ha útjuk során szembesültek bizonyos szintű nehézségekkel). A listáról engem egyedül Whoopi nyűgöz le úgy igazán: ő tényleg inspirálja például a tanulási nehézségekkel küszködő embereket a példájával. Félreértés ne essék, elismerem az itt felsorolt emberek a saját iparukra gyakorolt hatását és értékét, de ezt a listát most kicsit hiteltelennek érzem.
Egyébként bár tudom, hogy ez egy női lista, de szerintem ennek a témának az egyik legérdekesebb és legeklatánsabb példája Steve Jobs. Megnéznék egy listát, amin ő is szerepel (akár ugyanennek a cikknek a férfi oldalát).
Egyébként bár tudom, hogy ez egy női lista, de szerintem ennek a témának az egyik legérdekesebb és legeklatánsabb példája Steve Jobs. Megnéznék egy listát, amin ő is szerepel (akár ugyanennek a cikknek a férfi oldalát).
2020. április 12. 12:42
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Ehhez valóban szerencse és tehetség kell, na meg persze egy jól eladható külső és imidzs is. Ha én is nagysikerű énekesnő vagy színésznő lennék és abból bőven megélnék én sem szereznék diplomát, de sajnos nem mindenki van ilyen szerencsés helyzetben.
Ennek ellenére tisztelem és nagyra értékelem ezeket a híres nőket is (már akiket ismerek) és úgy gondolom attól függetlenül, hogy nincs diplomájuk némelyikük nagyon intelligens és okos.
Ennek ellenére tisztelem és nagyra értékelem ezeket a híres nőket is (már akiket ismerek) és úgy gondolom attól függetlenül, hogy nincs diplomájuk némelyikük nagyon intelligens és okos.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.