Te készen állsz? Csak mert Sam és Demi igen! Megérkezett a két előadó közös kislemeze!
A teljes cikkhez kattints ide!
KLIPPREMIER: Sam Smith, Demi Lovato – I'm Ready
2020. április 17. 14:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. április 17. 15:26
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17289 Csatolások: 197259 Azonosító: 270554 offline
|
Elképesztően szólnak együtt.
Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog a szám, aztán nagyon kellemesen meglepődtem.
Viszont engem a klip teljesen levett a lábamról. Általában nem szeretem ezt a koncepciót, mindig nagyon erőltetettnek érzem a tűsarkúban ugráló férfiakat, és ebben az esetben sem ez fogott meg: a színek, és a kameraállások viszont teljesen lenyűgöznek. Lehet, hogy valójában filmes berkekben ez semmi extra, de engem teljesen magával ragadott a kompozíció, az a rengeteg szín és kamerabeállítás. Nem tudom, ki rendezte, de lenyűgöző munkát végzett. És mellé a hangjuk...engem lep meg a legjobban, mennyire elvarázsolt az egész, ahogy van.
Viszont engem a klip teljesen levett a lábamról. Általában nem szeretem ezt a koncepciót, mindig nagyon erőltetettnek érzem a tűsarkúban ugráló férfiakat, és ebben az esetben sem ez fogott meg: a színek, és a kameraállások viszont teljesen lenyűgöznek. Lehet, hogy valójában filmes berkekben ez semmi extra, de engem teljesen magával ragadott a kompozíció, az a rengeteg szín és kamerabeállítás. Nem tudom, ki rendezte, de lenyűgöző munkát végzett. És mellé a hangjuk...engem lep meg a legjobban, mennyire elvarázsolt az egész, ahogy van.
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
2020. április 17. 15:45
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Nagyon jól szól együtt a hangjuk, a dal pedig szenzációs! Első hallásra elvarázsolt, és nem azért mert elfogult vagyok. Eskü jobban tetszik mint Demi új kislemeze, az I Love Me.
A klip hangulata engem is magával ragadott, a színek, a koreográfia és a kameraállások is. Azt is hozzátenném, hogy örülök, hogy Sam így kiteljesedett és meg merte mutatni a női és extravagáns oldalát is.
Remélem, hogy nem lesz flop!!! Ez az év egyik legjobb kollaborációja eddig.
A klip hangulata engem is magával ragadott, a színek, a koreográfia és a kameraállások is. Azt is hozzátenném, hogy örülök, hogy Sam így kiteljesedett és meg merte mutatni a női és extravagáns oldalát is.
Remélem, hogy nem lesz flop!!! Ez az év egyik legjobb kollaborációja eddig.
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.