Vészesen közeleg a formáció megalakulásának tizedik évfordulója, amire gőzerővel készülnek a srácok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Most már biztos: Zayn Malik nélkül áll össze a One Direction – Ez a zenész helyettesítheti!
2020. április 20. 14:49
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2020. április 20. 17:39
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline |
Úúú, tök örülök neki!!!
2020. április 20. 23:01
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Ez mondjuk várható volt.
2020. április 20. 23:47
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 898 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
Zayn nélkül már nincs is nagyon értelme:/ kár, hogy ennyire megromlott a kapcsolatuk a srácoknak
2020. április 21. 00:38
Zoehthe bolter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 6923 Csatolások: 3536 Azonosító: 271178 offline |
Tény, hogy számítani lehetett rá, de azért én titkon reménykedtem benne, hogy ő is visszatér:( Zayn gyönyörű, gazdag hangszíne nagyon fog hiányozni a dalokról.
Viszont így is kíváncsian várom, hogy mivel rukkol majd elő a másik négy tag az évfordulóra. Igaz, Harry az egyedüli, akit még mindig aktívan követek (illetve Zayn dalait is kedvelem), a régi emlékek miatt azonban nagyon izgatott vagyok a visszatérésük gondolatától mondjuk 2016 óta ígérgetik, hogy újra összeállnak, szóval még nem élem nagyon bele magam a dologba lol
Viszont így is kíváncsian várom, hogy mivel rukkol majd elő a másik négy tag az évfordulóra. Igaz, Harry az egyedüli, akit még mindig aktívan követek (illetve Zayn dalait is kedvelem), a régi emlékek miatt azonban nagyon izgatott vagyok a visszatérésük gondolatától mondjuk 2016 óta ígérgetik, hogy újra összeállnak, szóval még nem élem nagyon bele magam a dologba lol
2020. április 21. 06:28
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Lol ez a visszatérés kerek 10 év után a fanoknak lesz. Őket akarják látni a rajongók,mi értelme van úgymond egy vadidegent bevenni? Semmi kapcsolat meg kötődés nem lenne.
1 felhasználónak tetszik:
yonghee.
2020. április 21. 08:45
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
remélem liam ezt az egészet viccelődve mondta, mert nem igazán fűlik ahhoz a fogam, hogy pont a 10 éves évfordulón lássak egy teljes más tagot ... jó lenne, ha ez egy kis aranyos összeállás lenne pár dal erejéig, és nekem még az se baj, ha zayn nem jön, vagy ha csak régi dalaikat adják elő.
1 felhasználónak tetszik:
yonghee.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.