A 25 éves modell anyukája hivatalosan is megerősítette a hírt, amiről napok óta pusmognak Hollywoodban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vége a találgatásoknak! Yolanda Hadid megerősítette a hírt: Gigi és Zayn valóban babát várnak!
2020. április 30. 19:22
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2020. április 30. 19:26
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154155 Azonosító: 270554 offline |
Őszinte leszek, én örülök ennek a hírnek. Mint ahogy azt már említettem, én minden dráma ellenére kedvelem Zayn és Gigi kapcsolatát, szerintem nagyon jó párost alkotnak. El tudom képzelni, hogy felelősségteljes, jó szülei lesznek a picinek, ha meg esetleg szétválnak útjaik, az meg a magánügyük. Őszintén gratulálok, remélem, minden rendben lesz! ^^
Azt meg egyébként sajnálom, hogy kiszivárgott a hír: biztos harmonikusabb lett volna a nyilvánosság rosszindulatú feltételezései és hurrogása, vagy éppen állandó véleményalkotása nélkül végigvinni a várandósság időszakát.
Azt meg egyébként sajnálom, hogy kiszivárgott a hír: biztos harmonikusabb lett volna a nyilvánosság rosszindulatú feltételezései és hurrogása, vagy éppen állandó véleményalkotása nélkül végigvinni a várandósság időszakát.
2020. április 30. 20:37
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
Azt amúgy elég durvának tartom, hogy Kylienak "hűségesebb" ismerősei vannak, mint Giginek. (Mármint arra értem, hogy Kylie el tudta titkolni.)
A másik cikknél már leírtam, hogy azért vannak aggályaim az eddigi viszonyuk alapján, viszont nyilván sajnálom, hogy nem úgy sikerült a babavárás, mint ahogy tervezték.
Mindenesetre a lehető legjobbakat nekik!
A másik cikknél már leírtam, hogy azért vannak aggályaim az eddigi viszonyuk alapján, viszont nyilván sajnálom, hogy nem úgy sikerült a babavárás, mint ahogy tervezték.
Mindenesetre a lehető legjobbakat nekik!
2020. április 30. 20:40
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 898 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
Csoda, hogy igaz a hír.
Mindenesetre örülök nekik, mindig is szerettem a párosukat és a szakítások után mindig reméltem, hogy majd újra egymásra találnak.
Sok egészséget és boldogságot kívánok nekik, kíváncsi vagyok milyen lesz a pici. És reménykedek benne, hogy már tényleg nem válnak szét.
Mindenesetre örülök nekik, mindig is szerettem a párosukat és a szakítások után mindig reméltem, hogy majd újra egymásra találnak.
Sok egészséget és boldogságot kívánok nekik, kíváncsi vagyok milyen lesz a pici. És reménykedek benne, hogy már tényleg nem válnak szét.
2020. április 30. 20:42
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Most kezd majd csak erősödni,fejlődni a magzat,óvatosabbak is lehettek volna,mert a korai terhességek még nem teljesen biztosak sajnos,de örülök nekik. Jön a harmadik 1D baba
2020. április 30. 23:37
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
@Angel_Tzuyu: 20 hetes, vagyis 5 hónapos terhes. Már a második trimeszter közepén van, ráadásul szerintem viszonylag nyugodt körülmények között tölti a családjával a “karantént”. Itt már abból nem lesz baj, hogy kiderült
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.