A menedzser kijelentette, szerinte Ellen kedves, figyelmes és mindig kész segíteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Scooter Braun Ellen DeGeneres védelmére kelt
2020. augusztus 02. 00:42
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Ő csak ne beszéljen olyan dolgokról amiről nem tud teljesen,gondolom mind ismeri azt a több mint 100 embert,meg ott állt 0-24-be megfigyelésen,hogy hogyan is viselkedik velük. Vele persze jóba van,bieber miatt ment a seggnyalás
2020. augusztus 03. 11:58
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Scooter Braun elismert, befolyásos producer, nyilván ellene kevesebb ember mer felszólalni, mint egy éppen feltörekvőben lévő színész ellen. Én akárhányszor láttam Ellen műsorát, mindig kellemetlenül éreztem magamat a passzív-agresszív viselkedése, a modora és a beszólásai miatt, amik nem egyszer tűntek inkább kegyetlennek, mint viccesnek. Nem csodálom, hogy egyre többen felszólalnak ellene, és szerintem ennek nincsen köze ahhoz, hogy az ember szereti lehúzni a másikat a saját szintjére. Véget kellene már vetni az olyan műsoroknak, ahol azzal próbálnak nézettséget elérni, hogy egyes embereket lejáratnak és megaláznak.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: