Starity

Scooter Braun Ellen DeGeneres védelmére kelt

2020. augusztus 01. 22:10   |   Szerző: Four

A menedzser kijelentette, szerinte Ellen kedves, figyelmes és mindig kész segíteni.

hirdetés

Ellen DeGeneres körül még most is gyűrűzik a botrány: nemrég a WarnerMedia belső vizsgálatot rendelt el műsora ellen, mert sok alkalmazottja felszólalt, hogy bírhatatlanok a munkakörülmények. 

Ezek után Ellen hosszú levélben kért elnézést dolgozóitól, és kifejtette, olyan emberek beszéltek a nevében, akik helytelenül viselkedtek. Ez azonban nem volt elég: két híresség, Brad Garrett és Lea Thompson is leírta Twitteren, hogy bizony nem csak a producerekkel, DeGeneresszel is gond van, hiába próbál mást állítani a sztár. 

Bocsánat, de a baj felülről jön. Nem egy embert ismerek, akivel szörnyen bánt [Ellen]. Ez köztudomású. 

- írta Garrett, amelyet Thompson is igaznak vélt.

Ezekre a megjegyzésekre jött a leginkább Taylor Swifthez fűződő botrányáról híres Scooter Braun menedzser, aki megvédte a műsorvezetőt.

Az emberek szeretnek egymásra lődözni. Szeretik nézni, ahogy másvalaki elbukik. Sokan nagyon gyorsan felejtenek. Sokkal könnyebb nekik csöndben maradni, ha nem róluk van szó. Ellen egy kedves, figyelmes, bátor emberi lény, aki amellett áll, ami helyes, és kiemeli a műsorában azt, ami a legjobb bennünk. Segített abban, hogy megváltozzon a vélemény az egyenlőségről nem csak az országban, hanem az egész világon. Nem azt csinálja, ami népszerű, hanem ami helyes. Az ő története ezt mutatja számunkra. Szeretetet küldök neki. Elsőkézből értesülök róla, hogy mennyit segít másoknak nem csak akkor, amikor mi nézzük. Ellen, köszönet mindenért, amit teszel, fel a fejjel

- írta Braun. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quién (@quiencom) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek