Starity

Ellen DeGeneres hosszú levélben kért bocsánatot alkalmazottaitól

2020. július 31. 12:12   |   Szerző: Four

DeGeneres műsora ellen belső vizsgálatot indítottak, sokan mérgező munkamorálra panaszkodtak.

hirdetés

Ellen DeGeneres írásban reagált a műsorát ért vádakra: a talkshow vezetője és annak producerei ellen rengeteg panasz érkezett, emiatt pedig belső vizsgálatot indított a WarnerMedia. 

Ellen hosszú levélben kért elnézést alkalmazottaitól:

A show első napján, az első meetingen megmondtam mindenkinek, hogy a The Ellen DeGeneres Show egy boldog hely kell, hogy legyen - ne emelje fel senki a hangját, és mindenkivel tisztelettel bánjanak. Nyilvánvalóan valami megváltozott, csalódást okozott, amikor megtudtam, nem ez a helyzet. Emiatt elnézést kérek. Bárki, aki ismer, tudja, hogy ennek az ellenkezője, amiben hiszek és amiben reménykedtem, hogy milyen lesz a műsor. 

Majd így folytatta: 

A ti hozzájárulásotok nélkül nem lettem volna sikeres. A nevem fémjelzi a műsort és mindent, amit csinálunk, ezért felelősséget vállalok. A Warner Brothersszel egyetemben azonnal megkezdtük a belső vizsgálatot és együtt megtesszük a lépéseket, hogy kijavítsuk a hibákat. Ahogy nőtt a műsor, nem tudtam mindenen rajta tartani a tekintetem, és másokra hagyatkoztam, hogy tegyék a dolgukat úgy, ahogyan én azt elvárnám. Nyilvánvalóan sokan nem így tettek. Ez mostantól változni fog és elköteleztem magam, hogy ez többé ne történhessen meg. 

Arra is felhívta a figyelmet, hogy volt, aki helyette beszélt:

Azt is megtudtam, hogy emberek, akik velem és nekem dolgoznak, az én nevemben beszélnek és nem reprezentálnak megfelelően, ennek pedig véget kell érnie. Mint olyan valaki, aki felett ítélkeztek és majdnem elveszítettem mindenemet csak azért, aki vagyok - mélyen együttérzek azokkal, akikre másképp néznek vagy helytelenül bántak, nem egyenlően vagy még rosszabb: figyelmen kívül hagyták őket. Szörnyű számomra belegondolni, hogy bármelyikőtök így érzett. Túl hosszú idő telt el, de végre beszélünk a méltányosságról és igazságosságról. 

A műsorvezető ezek után hozzátette, ha nem lenne a koronavírus, személyesen fejezte volna ki gondolatait, és fontos számára, hogy mindenki el merje mondani a problémáit és fel merjen szólalni, ha igazságtalanság éri. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spletnik (@spletnik_ru) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek