Megőrjítették rajongóikat a Little Mixes lányok: megérkezett a videoklip a Sweet Melodyhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Még sosem voltak szexibbek! Forró videoklippel jelentkezett a Little Mix
2020. október 23. 12:44
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154212 Azonosító: 270554 offline |
A cikk alapján valamiért sokkal frivolabb, megbotránkoztatóbb klipre számítottam (nem mintha a lányoktól ezt szoktam volna meg, egyszerűen automatikusan ilyesmire számítok, amikor egy cikkben "forróként" hivatkoznak egy klipre), de abszolúte pozitívan csalódtam: a lányok fantasztikusan néznek ki, és sikerült azon a bizonyos határon belül maradniuk. A szám is tetszett, nagyon fülbemászóra sikeredett. Ezen kívül muszáj megemlítenem a kameramozgásokat és vágásokat a klipben, amik teljesen levettek a lábamról, és Perrie frufruját is: zseniálisan áll neki ez a frizura.
2020. október 23. 16:07
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline |
Én már kicsit kezdem unni a szexshoppos outfitteket és most nem csak a Little Mixről beszélek, hanem általánosságban a popvilágról. Mindenki akkora nagy feminista és öntudatos nő és kikéri magának, hogy a testére mint árucikkre tekintsenek, aztán meg erős sminkben, bodyban és tangában tekeregnek.
2020. október 23. 17:19
Csodás klip lett, meg persze a dal is! A lányok gyönyörűek, mint mindig. ^^
2020. október 23. 20:12
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
Őszintén szólva nekem indokolatlan volt minden alkalom, amikor Jade a fenekét mutogatta. Gondolom edz rá és büszke, vagy valami, csak eléggé erőltetetten néz ki a klipben. Hasonlóan gondolkodom Leigh-Anne részéről is, amikor a padlón vonaglik. Ezeket leszámítva egész jó kis koreográfiát nyomtak le, a hangjuk meg egyértelműen gyönyörű összhangban volt, mint mindig.
2020. október 24. 10:16
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline |
egyet kell ertenem az elottem szolokkal, kezd nekem is sok lenni amennyit magukbol megmutatnak. indokolatlan ez a sok felmeztelen outfit. regen minden klippjukben normalisan fel voltak oltozve.
a szam viszont hihetetlen jo! nekem eddig magasaaaann a legnagyobb kedvenc a Confettiről. sem a holiday, sem a breakup song nem voltak akkora favoritok szamomra. egyikben sem ereztem h huuuu na ezzz. viszont ennel nagyon:) tegnap rongyosra hallgattam.
Csak sajnalom a csajok menedzsmentjet, rajuk van eroltetve szerintem ez a szexi imidzs, es tenyleg kicsit... hat.. sok.
a szam viszont hihetetlen jo! nekem eddig magasaaaann a legnagyobb kedvenc a Confettiről. sem a holiday, sem a breakup song nem voltak akkora favoritok szamomra. egyikben sem ereztem h huuuu na ezzz. viszont ennel nagyon:) tegnap rongyosra hallgattam.
Csak sajnalom a csajok menedzsmentjet, rajuk van eroltetve szerintem ez a szexi imidzs, es tenyleg kicsit... hat.. sok.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.