„Sokszor nézek úgy női ruhákra, hogy lenyűgözőnek tartom őket.” Harry Styles a Vogue történelmének első férfi címlapsztárja, így elhoztuk nektek az interjú fordítását.
A teljes cikkhez kattints ide!
Játékidő Harry Stylesszal: a teljes Vogue interjú magyar fordítása
2020. november 22. 21:19
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154194 Azonosító: 270554 offline |
Nagyszerű fordítás, nagyon köszi, hogy megcsináltad! Ha nincs ez a fordítás, valószínűleg lemaradtam volna erről az interjú-élményről.
Harry nagyszerű ember, ez most még jobban megerősödött bennem, és nagyon jó látni, hogy magára talált és önmaga tud lenni, a környezete pedig támogatja ebben. A gondolatai pedig nagyon tetszenek: értékelem, hogy úgy fogalmaz, hogy a gondolataiban különböző szemléletű és felfogású emberek is magukra találjanak, és értéket lássanak, ne pedig ideológiai/politikai/akármilyen szélsőségeket, de mégis legyen mondanivalója, ami el is gondolkodtat. Engem megfogott ez az interjú, egyfajta szemfelnyitó hatása volt rám - még egyszer, köszönet érte!
Harry nagyszerű ember, ez most még jobban megerősödött bennem, és nagyon jó látni, hogy magára talált és önmaga tud lenni, a környezete pedig támogatja ebben. A gondolatai pedig nagyon tetszenek: értékelem, hogy úgy fogalmaz, hogy a gondolataiban különböző szemléletű és felfogású emberek is magukra találjanak, és értéket lássanak, ne pedig ideológiai/politikai/akármilyen szélsőségeket, de mégis legyen mondanivalója, ami el is gondolkodtat. Engem megfogott ez az interjú, egyfajta szemfelnyitó hatása volt rám - még egyszer, köszönet érte!
2020. november 23. 18:10
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3292 Csatolások: 6247 Azonosító: 24869 offline |
Idézet (Glamster @ 2020.11.22. 20:56)
Oh, köszönöm! Bár több időm lenne ilyenekre, nagyon szeretem fordítani az interjúkat, vagy hosszabb cikkeket
Ezzel én is így vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2020. november 23. 18:22
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Harlow @ 2020.11.22. 21:19)
Nagyszerű fordítás, nagyon köszi, hogy megcsináltad! Ha nincs ez a fordítás, valószínűleg lemaradtam volna erről az interjú-élményről.
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.