Több mint egymillió példány kelt el a Midnight Sunból az USA-ban rögtön az első héten, így Stephenie is érzi, hogy van igény az Alkonyat folytatására.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stephenie Meyer folytatja a Hajnalhasadást
2020. december 05. 09:00
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Még hány bőrt húznak le erről?? Meyernek elfogyott a pénze, vagy mi?
2020. december 07. 11:45
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline |
Annak idején hatalmas rajongója voltam és nem csak a filmeknek hanem magának a könyveknek is. Többször újra is olvastam minden részt annyira szerettem, de nem tudom elképzelni a folytatást. Nekem eléggé úgy tűnik, hogy csak a pénz miatt akarná folytatni, de lehet hogy nincs igazam.
2020. december 08. 15:11
Régen imádtam az Alkonyat könyveket, sőt még néha az is előfordul, hogy mostanában is előveszem és elolvasom őket. Ennek ellenére nem érzem szükségesnek a folytatását, hiszen így tökéletes a történet. Van eleje és vége.
Mikor Stephenie bejelentette, hogy jön a Midnight Sun, tudtam, hogy nem fogom elolvasni. És nem azért, mert rossz lenne Edward szemszögéből olvasni róla, hanem mert nekem úgy tökéletes a sorozat ahogy van. Bella szemszögéből.
Habár egy ideig szerettem volna hallani Renesmee és Jacob történetét, mára rájöttem, hogy úgy jó ahogy van.
(Ez is olyan lenne, mint a Harry Potter és az Elátkozott Gyermek. Jó, de mégis felesleges. Maga a története jó volt; örültem, hogy olvashattam Albusról (Harry fiáról), de felesleges volt. Harry alig szerepelt benne, ami engem elszomorított. Hiszen Harry Potter könyv, nem? Ezért nem látom értelmét egy sok részből álló befejezett kötet folytatását. Az még nem is lenne gond, ha folytatnák, csak, hogy nem egy pár évre rá, hanem 12 évre rá???)
Mikor Stephenie bejelentette, hogy jön a Midnight Sun, tudtam, hogy nem fogom elolvasni. És nem azért, mert rossz lenne Edward szemszögéből olvasni róla, hanem mert nekem úgy tökéletes a sorozat ahogy van. Bella szemszögéből.
Habár egy ideig szerettem volna hallani Renesmee és Jacob történetét, mára rájöttem, hogy úgy jó ahogy van.
(Ez is olyan lenne, mint a Harry Potter és az Elátkozott Gyermek. Jó, de mégis felesleges. Maga a története jó volt; örültem, hogy olvashattam Albusról (Harry fiáról), de felesleges volt. Harry alig szerepelt benne, ami engem elszomorított. Hiszen Harry Potter könyv, nem? Ezért nem látom értelmét egy sok részből álló befejezett kötet folytatását. Az még nem is lenne gond, ha folytatnák, csak, hogy nem egy pár évre rá, hanem 12 évre rá???)
2020. december 08. 17:18
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Rhyna @ 2020.12.08. 15:11)
Régen imádtam az Alkonyat könyveket, sőt még néha az is előfordul, hogy mostanában is előveszem és elolvasom őket. Ennek ellenére nem érzem szükségesnek a folytatását, hiszen így tökéletes a történet. Van eleje és vége.
Természetesen a Te döntésed, de én csak ajánlani tudom a Midnight Sunt, egyszerűen tökéletes és sokat ad hozzá a sztorihoz. Sőt, van benne valami varázslatosabb, mint Bella szemszögéből... szerintem.
Én még 10 éve elolvastam a kiszivárgott fejezeteket, és azóta vártam, hogy befejezhessem.
Szerintem sok mindent megmagyaráz, most olvasom másodszorra angolul. Ha esetleg megváltoztatod a véleményed, szerintem nem fogsz csalódni
2020. december 13. 17:58
ZantyMantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 278088 offline |
Idézet (Gabrella @ 2020.12.10. 17:42)
Mikor jön ki?
2021. január 15.
Sosem voltam akkora Alkonyat rajongó,de Jane-t eléggé bírtam anno Ha megfilmesítik,szívesen látnám viszont Kristent,Dakotát,és Jodelle Ferland-et
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.