A rappernő csak nem akar észhez térni. Miután csirkéket áldozott vallási szertartása miatt, most Lana Del Rey-t támadta meg súlya miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Azealia Banks rondán megalázta Lana Del Reyt, amiért magára szedett néhány kilót
2020. december 30. 21:31
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Azt se tudom,hogy ki ez.
2020. december 30. 22:02
Azaelia valóban nagyon sok embernek nekiment már, sőt még sikerült országok nemzetiségeit is megsértenie. Annyira kár, mert egyébként nagyon-nagyon tehetséges...
2020. december 31. 11:31
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Sosem értettem, hogy 1. miért kell beleszólni mások életébe 2. ha mégis beleütöd az orrod, akkor azt miért nem lehet kultúrált, építő kritikaként megtenni mindenféle sértés nélkül?
Igen, valóban felszedett pár kilót, de szerintem ezzel ő is tisztában van, ha akar akkor úgy is változtat rajta, ha meg nem akar, akkor meg így kell elfogadnunk őt.
Igen, valóban felszedett pár kilót, de szerintem ezzel ő is tisztában van, ha akar akkor úgy is változtat rajta, ha meg nem akar, akkor meg így kell elfogadnunk őt.
2020. december 31. 20:03
Azillionvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.01. Hozzászólás: 325 Csatolások: 6909 Azonosító: 275433 offline |
Azealia viselkedése, mint mindig, undorító. Szegény csaj az egyik legjobb női rapper lehetett volna, de lassan nem lesz olyan sztár, akibe nem kötött volna bele. Azt el kell ismerni, hogy a nő beteg és gyógyszereken él, néha nem tudja magát kontrollálni, viszont sok esetben csak a rosszindulat beszél belőle. A legjobb döntés az lenne, ha mindenki hanyagolná az ilyen beszólásait és nem foglalkozna vele senki, akkor talán magába nézne, viszont így mindig is ott lesz a médiában, amit ki is használ. Neki segítség kellene, nem róla szóló cikkek. Lanáról meg annyit, hogy szerintem ő egy gyönyörű nő, aki nem az social média és Hollywood elvárásai szerint él, ezt nagyon becsülöm benne. Remélem minél hamarabb rendben lesz és minden jót kívánok neki! Azealia pedig remélem talál magának egy jó orvost, aki észhez téríti..
2 felhasználónak tetszik:
thundercloud,
Harlow
2021. január 02. 11:16
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline |
Nevetséges. És ha felszedett pár kilót, akkor mi van? Ha meghízott, akkor mi van? Tudtommal Lana nem egy modell, akinek szigorúan oda kell figyelnie a súlyára, hanem egy zenész, akinek az a dolga, hogy zenét csináljon, egyszóval teljese mindegy, hogy hogyan néz ki. Senkinek semmi köze hozzá, ennek a nőnek nincs élete.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.